rabat-kupon.com
Hjem Alle Butikker Apollo Rabatkode

Apollo Rabatkupon og Rabatkode Januar 2022

Alle gyldige Apollo kuponkoder og kuponer - spar op til 55% i Januar 2022

Her på denne side finder du altid de mest aktuelle Apollo Kampagnekode og Kupon, som du kan benytte når du handler hos Apollo.

  • ALLE RABATTER
  • TILBUD

FAQ for Apollo

Apollo Hvilke betalingsmetoder understøttes?

Apollo understøtter kunder i at bruge flere betalingsmetoder til at betale deres rejseregninger. For det første kan kunder bruge Dankort, Visa, MasterCard / Eurocard bankkort til at betale, eller betale via PayPal og Mobilepay. For det andet kan kunder også bruge gavekort til at betale. Apollo giver også kunder mulighed for at bruge deres mobiltelefoner til at betale offline, og kunder kan også bruge Klarna til at betale.

Sælger Apollo gavekort?

Selvfølgelig. Apollo sælger gavekort på onlinewebsteder. Apollos gavekort findes i to former, elektroniske gavekort og fysiske gavekort. Elektroniske gavekort vil blive sendt til kunder via e-mail, og fysiske gavekort vil blive leveret via ekspreslevering. Minimumsbeløbet på gavekortet er 500 kr. og maksimumsbeløbet er 25.000 kr. Kunder kan bruge gavekort til at betale deres rejseudgifter.

Nogle virksomhedsoplysninger om Apollo

Apollo er et af de førende mærker af rejsearrangører i Norden. Hvert år kan Apollo give kunderne charterfly og fleksible rejser rundt i verden. Kunder kan frit vælge deres destinationer i byer, strande og andre steder. Apollo har i alt mere end 900 ansvarlige og professionelle medarbejdere, der er i stand til at arrangere alle aspekter af kundens rejseplan, så kunderne får en perfekt ferie og rejse. Alle rejsende, der vælger Apollo, nyder godt af rejsepakkegarantien og kan få den mest hensynsfulde service leveret af den.

    Spar penge på Apollo
  • Apollo er et af Danmarks mest populære mærker, der sælger produkter til konkurrencedygtige priser og leverer tjenester af høj kvalitet. Hvis du vil finde de mest passende Apollo-produkter og bruge rabatter eller lære noget Apollo-salgsfremmende information, kan rabat-kupon.com imødekomme ethvert af dine behov. For at spare flere penge skal du bruge Apollo-kuponer og rabatkoder nedenfor. I Januar 2022 fandt rabat-kupon.com 6 Apollo-kampagner til dig.Du kan vælge din foretrukne Apollo-rabat på denne side og gå til apollorejser.dk for at købe produkter. Hvis du ikke finder en passende Apollo-rabat, skal du fortsætte med at følge rabat-kupon.com, fordi teamet på rabat-kupon.com aktivt leder efter nye Apollo-rabatkoder og specialtilbud hver dag. Selvfølgelig kan du også se på andre butikker, som rabat-kupon.com tilbyder dig, og du kan helt sikkert finde dit yndlingsmærke.;
  • Trin til indløsning af Apollo-kuponer:
  • Vælg den Apollo-kupon, du vil bruge, og kopier;
  • Åbn apollorejser.dk-webstedet og shop;
  • Læg de varer, du vil købe, i indkøbskurven;
  • Indsæt Apollo-kuponkoden i boksen med salgsfremmende koder for at aktivere tilbuddet.

Samlet antal Apollo koder i Januar 2022

Alle 6
Rabatkoder 0
Tilbud 6
Bedste rabat 55%
Sidst opdateret Januar 2022