rabat-kupon.com
Hjem Alle Butikker Emma Madras Rabatkode

Emma Madras Rabatkupon og Rabatkode maj 2022

Alle gyldige Emma Madras kuponkoder og kuponer - spar op til 50% i maj 2022

Her på denne side finder du altid de mest aktuelle Emma Madras Kampagnekode og Kupon, som du kan benytte når du handler hos Emma Madras.

  • ALLE RABATTER
  • TILBUD

Nogle brugerkommentarer på 【Emma Madras】

Peter Sørensen
2020-06-12 15:49:26

Helt fantastisk kundeservice

Helt fantastisk kundeservice. Postnord lavede en fejl i leveringen, og ville ikke anerkende dette. Emma Madras sender en ny madras, og fordi de har fået et nyt tilbud siden der var lidt bedre end det tilbud jeg havde købt til, fik jeg endda nogle penge tilbage. Tusind tak til især deres fantastiske medarbejder Rasmus.

Mona
2020-06-09 10:29:11

Har efterhånden prøvet mange madrasser…

Har efterhånden prøvet mange madrasser i mit liv, og nu har jeg endeligfundet den jeg altid har ledt efter !!!

Eva S
2020-06-05 10:11:56

Dejlig madras, god service

Dejlig madras, og top service over mail. Jeg bestilt først 2 smalle madrasser, men ombestemt mig og købt en større til børnene. De nåede returen før den blev sendt, og jeg kunne bestille en ny med samme rabat. Man skal lige være opmærksom på når de kører tilbud, fordi så sparer man mange penge. Tung pakke for størrelsen på pakken, meget madrass i pakken, ingen luft, men madrassen poppede op lige så snart den blev pakket ud. Den er så dejlig at ligge på! Er jaloux på børnene og må nok investere i sådan en fin madras til os voksne på et tidspunkt. God søvn er vigtig.

Kunde
2020-06-04 16:44:34

Rigtig god madras men desværre ikke…

Rigtig god madras men desværre ikke glad for puden. Taget retur uden problemer

Anne
2020-06-04 16:34:50

Super service og rigtig gode madrasser.

Elsebeth saxer
2020-06-04 16:31:27

Super god madras og vi har ikke…

Super god madras og vi har ikke fortrudt vores valg

Christian Baller
2020-05-11 10:39:34

Meget tilfreds

Købte en topmadras - god kvalitet. Og fin service!

Torben Saxild
2020-05-08 20:20:45

Lidt lang leveringstid

Lidt lang leveringstid, men da madrassen endelig kom levede den 100 % op til mine forventninger.Super lækker madras, fantastisk ligge komfort.

Henriette Rasch
2020-05-08 19:05:18

Dejlig madras

Dejlig madras og fin levering

Srdjan Lukic
2020-05-08 17:56:58

God service og fantastisk produkt.

Emilie Stabell
2020-05-06 08:44:04

Madrassen kom for sent, men god support reddede dagen :)

Super god support hos Emma! Vi bestilte en madras som ikke måtte blive leveret for tidligt da vi ikke ville være flyttet ind på vores nye adresse endnu. Intet problem, Rasmus fra support siger de sagtens kan tilbageholde madrassen når den er sendt fra lageret så den ikke ankommer før tid. Madrassen kommer i sidste ende et par dage senere end lovet, men supporten og opdateringerne fra Rasmus var ærlige og gode, så det gør faktisk ingenting. Selve madrassen er også super god - den bedste jeg nogensinde har haft! Vil helt klart anbefale Emma og handle hos dem igen :)

Claus Tavlo
2020-04-30 11:21:19

Fantastisk madras

Fantastisk madrasMed min nye madras, er der bare dømt go søvn, det bedste køb jeg har gjort i lang tid

Lilian Tandrup
2020-04-24 06:43:29

Vurdering

Produktet lever fuldt ud op til forventningerne.God og kvalificeret support i forbindelse med købet.

Ivan Renneberg
2020-04-23 11:47:57

Fantastisk god madras og fantastisk…

Fantastisk god madras og fantastisk service

Hans
2020-04-23 11:23:39

Godt tilfreds med madrasserne

Vi er godt tilfredse med madrasserne.Købsforløbet var mindre godt. For det første viste det sig, at der var meget længere leveringstid, end der fremgik af hjemmesiden og ordrebekræftelsen. Dernæst at betalingen blev trukket allerede ved bestillingen og ikke først ved afsendelsen, som er normal procedure, når man handler på en dansk webshop. Her handler man altså på en tysk webshop.Efter henvendelse til kundeservice - hvor vi iøvrigt fik en seriøs behandling - lykkedes det at fremskynde leveringen, så leveringstiden alligevel ikke blev helt så lang, men dog alligevel længere end det var lovet ved ordreafgivelsen. Leveringen med PostDanmark var iøvrigt fin, og som tidligere sagt er vi meget tilfredse med madrasserne.

FAQ for Emma Madras

Kan jeg få gratis forsendelse på Emma Madras?

Når produktionen af Emma Madras madras er afsluttet, vil den blive leveret direkte til dit hjem efter rulle- og vakuumemballage. På grund af den korte leveringstid er der ingen ekstra omkostninger. Alle ordrer sendes gratis. Efter levering sender Emma Madras dig en e-mail, og du vil modtage en leveringsbekræftelse og leveringsdatoen for madrassen via e-mail.

Hvordan skal jeg returnere en vare på Emma Madras?

Først og fremmest skal du sende et billede af madrassen til Emma Madras for at sikre, at madrassen er i god stand. Efter afhentning af madrassen begynder virksomheden at tilbagebetale. Der opkræves ikke noget ekstra gebyr for returneringen, og betalingen vil være 7 til 10 arbejde. Den returneres automatisk til dig inden for få dage.

Hvis jeg anbefaler Emma Madras til en ven, hvad får jeg?

Introducer Emma Madras til dine venner, og du tjener op til 2.500 danske kroner. Dine venner modtager en rabatkode på DKK 250 via e-mail, som derefter kan bruges til at købe produkter. Hvis din ven opbevarer sit produkt i mere end 100 nætter, får du en refusion på $ 250. Du kan introducere Emma Madras for op til ti venner.

Leverer Emma Madras garantiservice?

Emma Madras giver 10 års garanti for produktets dimensionelle stabilitet og holdbarhed. Hvis skummet er revnet, bulet eller beskadiget under korrekt brug og korrekt håndtering af madrasser og lynlåse, kan du kontakte dem via kundeservice, og de vil gør det så hurtigt som muligt Løs problemet for dig.

Mere om Emma Madras

Emma Madras er en meget ung madrasvirksomhed, der har til formål at forbedre verdens søvn, og den har nu udvidet sin forretning til mere end 20 lande på fem kontinenter. Den største funktion ved Emma Madras er, at den kan give kunderne en 100-dages gratis prøvesøvnservice, og kunder, der ikke er tilfredse, kan få 100 % refusion uden grund. Men Emma Madras’ produkter er blevet anerkendt af de fleste kunder, så faktisk er Emma Madras’ refusionsprocent ikke høj.Omkring 90% af kunderne vælger at beholde produkterne.

Emma Madras couponNu har Emma Madras hovedkontor i Frankfurt am Main, hvor mere end 500 entusiastiske og professionelle medarbejdere betjener kunder. Disse medarbejdere kommer fra 45 lande og er i stand til at tale med kunder på 56 sprog, som i størst muligt omfang kan imødekomme kundernes behov i forskellige lande og give dem tjenester. For at få kunderne til at føle sig mere tilpas giver Emma Madras dem også 10 års produktgaranti. Det er netop på grund af Emma Madras' stræben efter ekspertise inden for produkter og tjenester, at den scorede 4,3 på Trustpilot.

Produkter fra Emma Madras

Emma Madras er ikke kun professionel madrassælger, men sælger også senge, puder, topmadrasser mv. Disse produkter fra Emma Madras er af meget god kvalitet og er meget værd for kunderne at købe.

Det mest berømte produkt fra Emma Madras er dens originale Emma Madras. Denne madras har flere størrelser, den mindste er 70*200 cm, og den største er 200*200 cm. Det er en tysk fremstillet madras, som har vundet mange priser i Europa, og dens materialer og håndværk er meget avanceret. For de kunder, der ikke har prøvet en fuldskummadras, vil Emma Original Madras give dig en ekstraordinær soveoplevelse, hvilket sikrer, at du vil opleve en anderledes komfort og stabilitet.

Emma Madras couponPå basis af Emma Original Madras har Emma Madras også udviklet en Emma Diamond Spring Madras. Denne springmadras er lavet af højkvalitets fjedre og har 5 dynamisk justerbare komfortzoner, temperaturjusterende skumlag mv. Denne madras er desuden ergonomisk, og kan effektivt give brugeren en dekompressionseffekt og følelse. Springmadrassen har også flere størrelser, men fordi den er mere avanceret og mere komfortabel end den originale madras, er dens pris også højere end den originale madras.

Emma Madras couponEmma Madras senge er også opdelt i to stilarter, den ene er en seng, der indeholder en sengeramme, en sengegavl og en madras, og den anden har en toppude på dette grundlag. Selvfølgelig er sidstnævnte dyrere end førstnævnte, og servicen er bedre end førstnævnte. Emma Madras seng er hele vejen igennem mørkegrå, og den kan give brugerne en meget behagelig følelse. Emma Continental Sengen har en pocketfjeder mere til dynamisk justering og en toppude end Emma Seng, så højden er også højere og når 66 cm, mens højden på Emma Seng er 55 cm. Hvis kunden ønsker at forfølge den ultimative komfort, så vælg venligst Emma Continental Bed, ellers er Emma Seng også et godt valg.

Emma Madras coupon

Emma Madras Rabattilbud

Desuden afholder Emma Madras også en langsigtet og effektiv aktivitet for at anbefale venner. I dette tilfælde kan faste kunder anbefale til nye kunder, der aldrig har købt Emma Madras. Mens de tilbyder dem rabatter til nytilkomne, kan de også optjene visse bonusser til sig selv. Hver gang en kunde anbefaler en ven, kan han vinde en bonus på 250 kr. til sig selv. Kunder kan højst anbefale 10 venner og vinde en bonus på 2500 kr.

Emma Madras coupon

Rabatkoden opnået af den af kunden inviterede ven kan også trække 250 kr. fra, og denne rabatkode gælder kun for ordrer over 3000 kr. Når en kundes ven køber et Emma Madras-produkt og ikke returnerer det inden for 100 nætter, kan kunden modtage en bonus på 250 kr.


Nogle virksomhedsoplysninger om Emma Madras

Emma Madras blev etableret i Tyskland i 2015. Som Europas hurtigst voksende opstartsvirksomhed er virksomhedens mål at forbedre verdens søvn, og det har vundet de bedste madraspriser i 10 europæiske lande. Emma Madras er det eneste firma, der tilbyder en risikofri prøveperiode på 100 nætter, så de kan garantere deres produkter 100%. Alle produkter er designet af deres F & U-team, der består af 24 eksperter inden for søvn og sundhed. Gennem omfattende forskning, test og innovative design- og produktionsprocesser har de med succes skabt den perfekte madras til at forbedre kundernes søvn ved at løse forskellige søvnproblemer fra stivhed til rygproblemer.

    Spar penge på Emma Madras
  • Emma Madras er et af Danmarks mest populære mærker, der sælger produkter til konkurrencedygtige priser og leverer tjenester af høj kvalitet. Hvis du vil finde de mest passende Emma Madras-produkter og bruge rabatter eller lære noget Emma Madras-salgsfremmende information, kan rabat-kupon.com imødekomme ethvert af dine behov. For at spare flere penge skal du bruge Emma Madras-kuponer og rabatkoder nedenfor. I maj 2022 fandt rabat-kupon.com 22 Emma Madras-kampagner til dig.Du kan vælge din foretrukne Emma Madras-rabat på denne side og gå til emma-madras.dk for at købe produkter. Hvis du ikke finder en passende Emma Madras-rabat, skal du fortsætte med at følge rabat-kupon.com, fordi teamet på rabat-kupon.com aktivt leder efter nye Emma Madras-rabatkoder og specialtilbud hver dag. Selvfølgelig kan du også se på andre butikker, som rabat-kupon.com tilbyder dig, og du kan helt sikkert finde dit yndlingsmærke.;
  • Trin til indløsning af Emma Madras-kuponer:
  • Vælg den Emma Madras-kupon, du vil bruge, og kopier;
  • Åbn emma-madras.dk-webstedet og shop;
  • Læg de varer, du vil købe, i indkøbskurven;
  • Indsæt Emma Madras-kuponkoden i boksen med salgsfremmende koder for at aktivere tilbuddet.

Samlet antal Emma Madras koder i maj 2022

Alle 22
Rabatkoder 0
Tilbud 22
Bedste rabat 50%
Sidst opdateret maj 2022