rabat-kupon.com
Hjem Alle Butikker Europcar Rabatkode

Europcar Kampagnekode og Rabatkode Januar 2022

Alle gyldige Europcar kuponkoder og kuponer - spar op til 60% i Januar 2022

Her på denne side finder du altid de mest aktuelle Europcar Rabatkode og Rabatkupon, som du kan benytte når du handler hos Europcar.

  • ALLE RABATTER
  • TILBUD

Nogle brugerkommentarer på 【Europcar】

Finn Mortensen
2020-02-19 13:16:24

Europcar

Europcar. HerlevHar brugt firmaet nogle få gange, og alt har fungeret fint.Finn M.

Rikke
2019-12-16 07:35:29

Europcar Københavns Lufthavn

Stor ros til det flinke personale hos Europcar Københavns lufthavn for exceptionel god og hurtig service i forbindelse med leje af bil i DK, som skulle afleveres i udlandet. Ændrede undervejs både tid og sted for afleveringen, hvilket gik nemt og hurtigt!

Troels
2019-12-14 10:18:25

EUROPCAR Horsens fungerer

Kompetent, præcis, hurtig, effektiv og meget venlig service - Både telefonisk og på kontoret!Klart den bedste billeje oplevelse jeg har haft!

Peter Melchiorsen
2019-11-14 08:35:18

Egentlig en god oplevelse

Egentlig en god oplevelse. Bilen var fin. Problemet opstår midt på Storbæltsbroen, hvor jeg pludselig opdager at motohjelmen ikke er lukket helt, så den "blafre" i sikkerhedshængslen, som heldigvis virkede. Skræmmende oplevelse. Opfordring til personalet der tilser bilerne; at tjekke motorhjelmen er HELT lukket, så man undgår at dø i en Europcar lejebil.

Hanne Nielsen
2019-10-28 18:52:55

Super service og hjælpsomt personale

Har for første gang lejet en bil til brug ved flytning (Europcar i Næstved) og mere fantastisk service skal man lede længe efter. Vi er sen på den i forhold til at få afhentet bilen (jeg er ikke opmærksom på at de lukker kl 10 om lørdagen), vi bliver ringet op og gjort opmærksom på dette. Vi kan ikke nå frem før kvart over, men en medarbejder venter på os og hjælper mig godt i gang. Efter endt leje afleveres bilen og depositum er retur på kontoen første hverdag efter. Kan helt klart anbefales!!!

Anne-Marie
2019-09-21 16:05:40

Afløser var superb medarbejder

Atter en gang, har vi ved afhentning og aflevering af bil fået super god service i lufthavnen på Bornholm i forbindelse med en uges leje af en lille velkørende metallicdybblå Toyota AYGO. Ingen problemer overhovedet. Dejligt. Medarbejderen fortalte selv, han var afløser, men han repræsenterede virksomheden på allerbedste vis. TAK.

Pernille Illum Hansen
2019-08-31 17:42:31

Har brugt Europcar i Næstved og…

Har brugt Europcar i Næstved og Roskilde afd og har været super tilfreds med servicen og bilerne. Kommer igen i oktober

Gustav
2019-08-20 16:44:01

Lejede bil hos Europcar i Bergamo

Lejede bil hos Europcar i Bergamo, Italien. Vi var 7 mennesker på tur, og havde uden held ledt efter en stor lejebil, som vi alle kunne sidde i. Priserne vi kunne finde på nettet var enormt store i forhold til en alm. bil og vi endte derfor med at booke to små biler.Da vi dukker op i lufthavnen, for at hente vores biler, spørger vi den venlige ekspedient i skranken om han har en stor bil til rådighed. Det havde han, og det var ovenikøbet billigere end at leje to små biler. Kommer helt sikkert til at leje hos Europcar igen.

Anne-Marie
2019-06-16 07:09:54

Fortrinlig service hos Europcar…

Fortrinlig service hos Europcar Bornholms Lufthavn i forbindelse med min Billeje den 10.-12.6.2019. Utrolig søde og kompetente unge mennesker, der hjalp og svarede på spørgsmål. Dejligt i denne automatiserede og digitale selvbetjeningstid, hvor nogle mener, ALT kan lade sig gøre UDEN mennesker. Det kan det IKKE. Glimrende bil og depositum retur lynhurtigt. Jeg vender glad tilbage.

Anders
2019-05-20 12:06:43

Lækker bil og god service

Vi havde bestilt en Nissan Qashqai eller en bil i samme kategori ved Europcar i Odense, da vi skulle til Norge i forbindelse med bededagsferien. Vi havde besluttet at sejle til Oslo, hvorfor færgeselskabet var interesseret i nummerpladen og den fik jeg oplyst cirka en uge inden afhentning, hvilket var rigtig fint.Vi hentede bilen onsdag d. 15. maj kl. 7, hvor alt var klart og bilen fuldt tanket. Vi fik en Nissan Qashgai fra 2019, som blot havde kørt omkring 800 km og var med at det udstyr man kunne tænke sig. Bilen kørte rigtig godt og der var ingen problemer med den overhovedet. Hjemturen, en tur på cirka 750 km var rigtig behagelig på trods af 5 voksne mennesker i bilen. Vi afleverede bilen søndag d. 19. maj efter lukketid og smed bare nøglerne i nøgleboksen. I dag d. 20. maj er sagen allerede afsluttet og vi har fået det resterende depositum retur på vores bankkonto (Depositum - kørte kilometer over 500).Vi vil gerne anbefale Europcar Odense og er ikke i tvivl om, at vi også lejer bil ved dem næste gang behovet opstår.

Thomas
2019-04-25 19:14:28

Europcar i Vejle gav os en super god…

Europcar i Vejle gav os en super god oplevelse!I påsken bestilte vi en bil online til afhentning blot 2½ time senere (mit ordre nr. RA 1940527) i 4 døgn med 400km incl. Bilen var klar da vi ankom -og var en rigtig flot, nyere, bil i den ønsket kategori. Personalet var hurtige, og vi vekslede et par sjov ord i de 5 minutter det tog, at færdig gøre papir og udlevere nøglerne til os. Efter vi afleverede bilen retur uden for åbningstid, skrev jeg for at få oplyst hvordan og hvorledes det fungerede med at få vores depositum retur- og fik svar på min henvendelse indefor 2 timer - og pengene kom retur 1 hverdag efter påsken.Jeg vil anbefale alle at overveje Europcar afd Vejle - for det var en fejlfri oplevelse -så tak herfra!

Kenneth Mortensen
2019-04-09 07:19:05

Fejlfri og lækker oplevelse.

Johannes
2019-03-01 02:32:52

God oplevelse

God bil - god service. GPS og automatgear inkluderet. OK pris. Absolut anbefalesværdig, Havde behov for lejebil i forbindelse med reparation af min bil i Roskilde. Afhentede lejebil i Lyngby og kunne aflevere den i Roskilde uden merpris. Depositum korrekt afregnet samme dag.

Max Tahir
2018-11-19 22:08:58

Super service

Super service af en godhjertet medarbejder PIA!Super service. Vi afleverede en Audi A4 til Europcar i Hørsholm afdeling efter vores var på værksted. Her blev vi betjent af en medarbejder ved navn Pia. Kæmpe ros til hende for den service hun gav både jeg og min kæreste. Vi fik vores depositum tilbage uden nogle som helst problemer. Hun var venlig og meget høflig. Ofte læser eller høre man en masse ting om diverse udlejningsfirmaer hvor man bliver skræmt.. men her lærte man, ikke at generalisere / høre på hvad andre siger!Tak endnu engang til Pia for den service. Håber hun ser denne besked :) Europcar Pia gøre det godt. Skal jeg leje en bil igen skal det være hos Europcar, kun for den gode service Pia gav os.

Rasmus Groth
2018-07-30 07:34:54

Dejlig bil og super fin service

Dejlig bil og super fin service fra start til slut. Ovenikøbet kom jeg til at aflevere nøglen hos Avis og Europcar hentede den hos Avis og tog sig af hele aflevering uden overhovedet at bringe problemet op.

    Spar penge på Europcar
  • Europcar er et af Danmarks mest populære mærker, der sælger produkter til konkurrencedygtige priser og leverer tjenester af høj kvalitet. Hvis du vil finde de mest passende Europcar-produkter og bruge rabatter eller lære noget Europcar-salgsfremmende information, kan rabat-kupon.com imødekomme ethvert af dine behov. For at spare flere penge skal du bruge Europcar-kuponer og rabatkoder nedenfor. I Januar 2022 fandt rabat-kupon.com 5 Europcar-kampagner til dig.Du kan vælge din foretrukne Europcar-rabat på denne side og gå til europcar.dk for at købe produkter. Hvis du ikke finder en passende Europcar-rabat, skal du fortsætte med at følge rabat-kupon.com, fordi teamet på rabat-kupon.com aktivt leder efter nye Europcar-rabatkoder og specialtilbud hver dag. Selvfølgelig kan du også se på andre butikker, som rabat-kupon.com tilbyder dig, og du kan helt sikkert finde dit yndlingsmærke.;
  • Trin til indløsning af Europcar-kuponer:
  • Vælg den Europcar-kupon, du vil bruge, og kopier;
  • Åbn europcar.dk-webstedet og shop;
  • Læg de varer, du vil købe, i indkøbskurven;
  • Indsæt Europcar-kuponkoden i boksen med salgsfremmende koder for at aktivere tilbuddet.

Samlet antal Europcar koder i Januar 2022

Alle 5
Rabatkoder 0
Tilbud 5
Bedste rabat 60%
Sidst opdateret Januar 2022