rabat-kupon.com
Hjem Alle Butikker FITNESS FOOD Rabatkode

FITNESS FOOD Kupon og Rabatkode maj 2022

Alle gyldige FITNESS FOOD kuponkoder og kuponer - spar op til 70% i maj 2022

Samtidig sørger vi her på siden at holde dig opdateret med de nyeste FITNESS FOOD Kampagnekode og bedste Rabat som du med fordel kan benytte dig af og spare en masse penge.

  • ALLE RABATTER
  • TILBUD

Nogle brugerkommentarer på 【FITNESS FOOD】

Michael Adam Kany
2020-05-11 17:04:41

Hurtigt måltid til en travl dag.

Bianca Kristensen
2020-05-11 11:41:22

Hold op hvor er det nemt

Har modtaget min første kasse (dagen efter jeg bestilte!! ) og hvor smager maden bare godt!

Steen Salling Jørgensen
2020-05-11 10:52:54

Super hurtigt leverance uden problemer…

Super hurtigt leverance uden problemer og lækre blandede mad retter klar til mikroovnen.God info på hjemmesiden omkring kcal indhold - mangler måske lige info omkring makroerne (protein, fedt, kulhydrater) på de enkelte retter.Og så er det den billigste leverandør/forhandler jeg har kunnet finde.

Kenn Heikendorf
2020-05-08 15:40:39

Stort udvalg af forskellige retter

Stort udvalg af forskellige retter, der er velsmagende og krydset. Leveringen er fin og kommer ingen for den aftalte tidsramme. Det passer perfekt til en travl hverdag. Glad for at se innovation og udvikling i deres sortiment. Jeg skal i hvert fald have mere fra dem Kh Kenn

Anne Sophie
2020-05-06 17:53:51

God pris

God pris, kvaliteten af maden hænger sammen med prisen. Det smager dejligt og er nemt at opvarme. Bestiller ihvertfald til næste uge igen, så slipper jeg for besvær med finde på mad hverdag.

Pia Jørgensen
2020-05-06 12:33:01

Hurtig levering og fin mad til prisen…

Hurtig levering og fin mad til prisen :)Jeg bestilte frokost pakken til 2 uger og den blev leveret allerede lørdag i stedet for mandag. Fik et opkald før levering om det var ok - super service!Maden smager fint og er let at varme og opbevare.Er godt tilfreds indtil videre :)

Mary-Ann
2020-04-29 11:05:38

Har været kunde hos FITNESS FOOD en del…

Har været kunde hos FITNESS FOOD en del år nu, og er super glad for det nye mad også.De har virkelig brugt meget tid på innovation og lyttet til markedet. Bruger måltiderne som en aktiv del af vægttabet. Og har tabt mig 17 kg siden jeg startedeDer har været lidt forsinkelser her og der men de er altid været søde og super service minded.

Christina Elgaard
2020-04-14 14:21:08

Jeg bliver bød til at rette mit tidlige oplæg her !!!

Jeg bliver mød til at rette det her indslag da jeg har fået mad 2 gange nu og jeg kan med hånden på hjertet sige det er lækker mad det har smag og er lækkert så jeg kan sige at jeg er virkelig glad så tak for mad !

Susanne Larsen
2020-04-01 17:32:22

Super nemt og bekvemt

Super nemt, og perfekt mad til meget få kroner. Levering gik ret hurtigt. Havde dog en refundering her mens de flyttede der skulle på plads men det gik hurtigt. Kan dog se der andre der har ventet lidt længere . Men maden fungere godt isærHerunder covid

Lars Jensen
2020-02-16 23:23:49

Fantastik service ,new maskiner og god…

Fantastik service ,new maskiner og god atmosphere,

Anne-Marie
2019-04-27 10:48:43

Blandet landhandel

Bestilte en ordre tilbage i februar der ikke dukkede op. Har haft korrespondance med dem via messenger hvor der altid svares hurtigt og venligt men desværre er det altid tomme løfter, uanset om det er garanti på ordren kommer eller ønske om penge tilbage. Har tidligere handlet her med god erfaring, men denne gang er alt bare under al kritik. Vil på ingen måde anbefale at handle her!!!OPDATERET:Har samme dag fået mine penge retur og de har forsøgt at ringe fra kundeservice. Karakter rettet. Egentlig ville jeg normalt give 2stjerner efter et sådant forløb, men da jeg har fået penge retur og tidligere haft god erfaring får de 3.Håber virkelig de får ryddet op og styr på tingene igen da konceptet er rigtig godt og tidligere godt udført!!!!

julie
2019-01-23 18:21:13

Konceptet og prisen får 5 stjerner

Konceptet og prisen får 5 stjernerVariationen af retterne får 3 stjernerMadens kvalitet får 5 stjernerLevering får 1 stjerneJeg har afprøvet fitness pakken i 5 dage og er generelt rigtig positiv, hvorfor jeg også lige har bestilt til en måned. Konceptet er helt perfekt. Det er enkelt og nogle lækre retter til morgenmad, frokost og aften. Du ved hvor mange kcl. du får om dagen og undgår indkøb med fare for, at der ryger en chokoladebar med. Eneste kritik punkt er variationen af salater, ville være lækkert, hvis det ikke var pasta hver aften. Jeg synes at man får et godt produkt til prisen. Ærgerligt at der er så mange anmeldelser vedr. Levering. Havde dog også selv problemer ved første levering ( det var Bring, dem skulle de være gået fra).Håber at næste levering kommer på søndag som planlagt.

Michella Jensen
2019-01-23 16:44:18

Fint koncept - kommunikationen kunne forbedres

Fint koncept men savner lidt arbejde med kommunikationen og større variation på maden.Konceptet er super fint ved fitness food. Jeg har dog været ret uheldig at ramme ind i jeres ændring af leveringer, som betød at jeg havde bestilt levering med bring mellem 8 og 20. Perfekt, da jeg har måtte bestille til en anden adresse grundet jeg bor i nybyggeri.Første levering kom 22.45, hvilket betød at jeg måtte op en halv time før, for at hente min mad, så den kunne komme med på arbejde. Jeg kontaktede fitness food og de havde pænt travlt og fair nok. Det kan ske.Anden levering gik bedre men fik ingen meldinger om, at maden var undervejs e.l. men den kom inden kl. 20.Inden tredje levering fik jeg så info om, at man igen ville ændre levering og til DAO som leverer om natten. Jeg kontaktede derfor fitness food og ønskede opsigelse d.d. da det ikke hang sammen for mig ift at få min mad med mandag morgen. Jeg blev så lovet privatlevering af en kollega som boede i samme by og det var jo super god service. Desværre var der igen kluder i kommunikationen og kl. 23 da jeg eftersøgte min mad, var den så leveret på den gamle adresse og jeg måtte ud og skrabe bilen fri af is og hente maden. Pænt træls.Kontaktede fitness food og har nu indgået aftale om, at jeg får opsagt mit medlemskab og de har lovet at refundere pengene for den sidste uge.Konceptet ville være lige mig, hvis der var levering i dagtimerne. Levering om natten fungerer ikke når man bor i lejlighed med svalegang og fuld adgang for alle. Og hvis der var større variation i maden, tre uger med pasta har været lige i overkanten. Lidt flere variationer fx kartofler eller ris i salaten ville være fedt.Samt mere kål i stedet for salat, den bliver mindre kedelig på 5 dagen.Ved den ene levering havde jeg to salater der var kedelige i salaten da de havde fået frost og de blev uden problemer byttet og leveret ugen efter.Hvis der kommer lidt ændringer på sigt, kunne jeg godt finde på at prøve igen. Prisen har i hvert fald været fair.

Martin Rank
2018-12-31 08:27:08

God mad og god service

Jeg har haft månedsabonnement hos Fitness Food i ca 1,5 år uden problemer. Maden er god og du får lavet den ordning der passer dig bedst. God og personlig service. Kan kun anbefale dem.

Sanni bon
2018-10-30 16:10:04

Er glad for at jeg valgte jer

Er glad for at jeg valgte jer. Gode produkter og super god behandling. Når min diæt på 1400 kcal er ovre springer jeg helt sikkert over på en af de andre kasser.

Lignende Onlinebutikker Med Rabatkoder

    Spar penge på FITNESS FOOD
  • FITNESS FOOD er et af Danmarks mest populære mærker, der sælger produkter til konkurrencedygtige priser og leverer tjenester af høj kvalitet. Hvis du vil finde de mest passende FITNESS FOOD-produkter og bruge rabatter eller lære noget FITNESS FOOD-salgsfremmende information, kan rabat-kupon.com imødekomme ethvert af dine behov. For at spare flere penge skal du bruge FITNESS FOOD-kuponer og rabatkoder nedenfor. I maj 2022 fandt rabat-kupon.com 9 FITNESS FOOD-kampagner til dig.Du kan vælge din foretrukne FITNESS FOOD-rabat på denne side og gå til fitness-food.dk for at købe produkter. Hvis du ikke finder en passende FITNESS FOOD-rabat, skal du fortsætte med at følge rabat-kupon.com, fordi teamet på rabat-kupon.com aktivt leder efter nye FITNESS FOOD-rabatkoder og specialtilbud hver dag. Selvfølgelig kan du også se på andre butikker, som rabat-kupon.com tilbyder dig, og du kan helt sikkert finde dit yndlingsmærke.;
  • Trin til indløsning af FITNESS FOOD-kuponer:
  • Vælg den FITNESS FOOD-kupon, du vil bruge, og kopier;
  • Åbn fitness-food.dk-webstedet og shop;
  • Læg de varer, du vil købe, i indkøbskurven;
  • Indsæt FITNESS FOOD-kuponkoden i boksen med salgsfremmende koder for at aktivere tilbuddet.

Samlet antal FITNESS FOOD koder i maj 2022

Alle 9
Rabatkoder 0
Tilbud 9
Bedste rabat 70%
Sidst opdateret maj 2022