rabat-kupon.com
Hjem Alle Butikker ForSea Rabatkode

ForSea Rabatkupon og Kampagnekode December 2021

Alle gyldige ForSea kuponkoder og kuponer - spar op til 70% i December 2021

Samtidig sørger vi her på siden at holde dig opdateret med de nyeste ForSea Rabatkupon og bedste Tilbud som du med fordel kan benytte dig af og spare en masse penge.

  • ALLE RABATTER
  • TILBUD

Nogle brugerkommentarer på 【ForSea】

Bjarne Schytte
2020-03-21 19:26:07

Præcis og glimrende færgeforbindelse

Præcis og glimrende færgeforbindelse. Go´ plads på færgerne.

Christian K
2019-03-09 18:34:48

Fin pris for en gående familie

Fin pris for en gående familie. 140kr for en tur til Helsingborg tur/retur er billigere end en tur til København med tog. God oplevelse, mange afgange og hyggelig stemning på turen.

Gunnar Nielsen
2019-01-19 21:54:14

Grøn strøm mig i r.....

Hjemmesiden er ikke den allerbedste. Og navnet!!! Det fortæller ikke at det er et færgerederi som sejler mellem Helsingør og Helsingborg. Den færge vi sejlede med idag (Hamlet) trænger godt nok til en gang rengøring. DSB var bedre, Scandlines var bedre

FAQ for ForSea

Behøver jeg abonnere på e-mail på ForSea?

Efter tilmelding til ForSea nyhedsbrevet får du flere tilbud, rabatter og rejsetips til at rejse til Sverige for at give bedre og mere målrettede tilbud til individuelle kunder. Når du ikke har brug for det, kan du til enhver tid afmelde deres nyheds-e-mails og bede ForSea om at slette alle dine oplysninger.

Kan jeg anmode om en refusion for ForSea?

Dette er den ret, som ForSea giver dig. Ubrugte billetter refunderes gratis inden for 24 timer fra købsdatoen, og 10% eller mindst 75 kroner kan refunderes inden for 2 måneder efter den planlagte afrejsedato. En del af de ubrugte billetter refunderes inden for 2 måneder fra gyldighedsdatoen på 10% eller mindst 75 SEK. Det skal dog bemærkes, at rabatterede billetter ikke refunderes, og mistede billetter refunderes ikke.

Tilbyder ForSea rabatkort?

Svaret er ja. For at give gæsterne mulighed for at få flere rabatter, giver ForSea rabatkort, men de skal bruges inden for 3 måneder efter købet er gennemført, og mistede rabatkort refunderes ikke. Alle ubrugte rabatkort refunderes inden for 2 måneder efter udløbsdatoen på 10% eller mindst 75 SEK ændringsgebyr. En del af det anvendte rabatkort refunderes inden for 2 måneder efter udløbsdatoen, og den anvendte rejseplan beregnes til den normale pris for en enkeltbillet købt i havnen.

Hvilke metoder kan jeg betale i ForSea?

ForSea er forpligtet til at levere bedre tjenester. De understøtter swipe- og kontantbetalinger. Derudover accepteres følgende kort på alle betalingssteder: Visa, MasterCard og American Express. Ved køb af billetter i havne og moler accepterer de også følgende kort: Dankort, som kun accepteres i havne og moler på dansk side.

Nogle virksomhedsoplysninger om ForSea

ForSea er en af de første skibsoperatører inden for færgesektoren. Grænsepassager er kritiske for regionen, og virksomheden understreger sin ambition om at blive det mest bæredygtige transportselskab i regionen. ForSea Fokus på batteridrevne færger betyder, at vi ikke kun er det mest effektive transportalternativ, men også de mest miljøvenlige. De er forpligtet til at krydse sundet effektivt, til tiden og under alle vejrforhold, så folk kan mødes og fremme udviklingen af området. Virksomheden driver en bæredygtig færgerute og bruger moderne teknologi til at reducere sin miljøpåvirkning, mens den løbende arbejder på at styrke integrationen af Øresundstrædet.

    Spar penge på ForSea
  • ForSea er et af Danmarks mest populære mærker, der sælger produkter til konkurrencedygtige priser og leverer tjenester af høj kvalitet. Hvis du vil finde de mest passende ForSea-produkter og bruge rabatter eller lære noget ForSea-salgsfremmende information, kan rabat-kupon.com imødekomme ethvert af dine behov. For at spare flere penge skal du bruge ForSea-kuponer og rabatkoder nedenfor. I December 2021 fandt rabat-kupon.com 8 ForSea-kampagner til dig.Du kan vælge din foretrukne ForSea-rabat på denne side og gå til forsea.dk for at købe produkter. Hvis du ikke finder en passende ForSea-rabat, skal du fortsætte med at følge rabat-kupon.com, fordi teamet på rabat-kupon.com aktivt leder efter nye ForSea-rabatkoder og specialtilbud hver dag. Selvfølgelig kan du også se på andre butikker, som rabat-kupon.com tilbyder dig, og du kan helt sikkert finde dit yndlingsmærke.;
  • Trin til indløsning af ForSea-kuponer:
  • Vælg den ForSea-kupon, du vil bruge, og kopier;
  • Åbn forsea.dk-webstedet og shop;
  • Læg de varer, du vil købe, i indkøbskurven;
  • Indsæt ForSea-kuponkoden i boksen med salgsfremmende koder for at aktivere tilbuddet.

Samlet antal ForSea koder i December 2021

Alle 8
Rabatkoder 0
Tilbud 8
Bedste rabat 70%
Sidst opdateret December 2021