rabat-kupon.com
Hjem Alle Butikker Get Fit Food Rabatkode

Get Fit Food Rabatkupon og Kupon maj 2022

Alle gyldige Get Fit Food kuponkoder og kuponer - spar op til 70% i maj 2022

Du kan være sikker på, at du kan få Get Fit Food rabatter fra vores hjemmeside, der garanterer alle de store Get Fit Food Rabatkupon og Get Fit Food Rabatkode.

  • ALLE RABATTER
  • TILBUD

Nogle brugerkommentarer på 【Get Fit Food】

Stephanie Sundenæs
2020-06-17 07:20:17

Super lækkert og god kundeservice

Gitte Madsen
2020-06-16 20:33:43

Det er rigtigt lækkert mad

Det er rigtigt lækkert mad

Casper
2020-06-15 09:18:05

Getfitfood er for så vidt et genialt…

Getfitfood er for så vidt et genialt koncept. Nemt, bekvemt og sundt.MEN - der er så lidt variation i maden, der ellers smager udmærket, at det bliver rigtigt trivielt og kedeligt, allerede efter den første uge. Grøntsagssammensætningen er tilnærmelsesvis altid den samme og samme gør sig faktisk også gældende for krydderier.Det ødelægger oplevelsen betragteligt. Hvilket er drønærgerligt, i og med at tilberedningen ofte er god. Sprøde grøntsager, nogenlunde saftigt kød, fisk mv.Alene dét gør, at vi kraftigt overvejer en anden løsning. Tillige forekommer det desværre hyppigt med fejl i det leverede produkt. Vi har prøvet at få forkerte portionsstørrelser, forkert menu ift køn og så har vi prøvet at filmen på pakkerne har været ødelagt, så maden kunne kasseres direkte. Det gør at planlægningen ryger og vi pludselig skal hen og bruge energi på mad i løbet af ugen alligevel. Og vi skal bruge energi på at dokumentere fejl og mangler, og en masse kommunikation med firmaet for at få vores tilgodehavende. Så der et stykke vej, førend vi er ved et produkt, der fremadrettet vil give mening for os. Som det er nu, er det heller ikke et produkt jeg vil anbefale andre.

Rose Hoff
2020-06-11 12:48:57

Dejlig mad

Dejlig mad. Utrolig behagelig og hjælpsom betjening.Måske kunne en grøn ret en dag være sjovt.

Allan Vejen
2020-06-04 11:52:56

Super

Super lækkert

Jette
2020-06-03 16:30:26

Jeres hjemmeside er så nem og…

Jeres hjemmeside er så nem og genial....tak for den.... og tak for så god service....og tak for dejlig nem mad.

Carsten Klaumann
2020-05-30 16:18:00

Fornuftig mad til en pris jeg synes er…

Fornuftig mad til en pris jeg synes er det hele værd, når man tænker på hvor meget tid og besvær man sparer, når man virkelig hader at handle og lave mad selv!Derudover har jeg fået virkelig god service når jeg har kontaktet dem ifht. at lave ændringer på leveringer, eller noget i den stil. Meget hjælpsomme, kan varmt anbefales

Katrine Stensager
2020-05-16 13:53:39

Virkelig god, velsmagende og sund mad

Virkelig god, velsmagende og sund mad. Elsker at retterne skifter uge til uge, så man hele tiden kan bestille forskellige retter. Nemt at bestille på hjemmesiden. Jeg har bestilt det i 3 uger nu, og jeg har tænkt mig at fortsætte hver uge! Mellemmåltiderne er fantastiske, og morgenmaden er lige i skabet også! Kan varmt anbefales

David Avital
2020-05-14 07:30:36

virkelig virkelig god service

virkelig virkelig god service. jeg lavede selv en fejl og nåede ikke at bestille 4 ugers mad inden søndag kl 14 ringede til dem og spurge om de ikke kunne hjælpe. de understregede at det skulle jeg altså huske fremover da det var deres politik men de ville gerne hjælpe i dette ene tilfælde. virkelig god service. derudover smager maden super godt. er selv ekstremt kritisk med min mad men den er krydret godt og konsistenserne i de forskellige ting er virkelig gode.kan kun anbefales herfra.

Bettina
2020-05-13 17:37:27

Fantastisk dejlig mad

Fantastisk dejlig mad. Velkrydret, godt varierede retter, gode portioner. Getfitfood har reddet os fra en stressende, triviel tilgang til vores aftensmad. Tak:-)

Mette Lindberg Madsen
2020-05-07 14:54:28

Virkelig lækker, sund og nem mad.

Vi har fået get fit food i 2 uger og har prøvet 5 forskellige retter. Alle retter har været gode, friske, og super smagsfulde.Levering lige til døren, sødt og venligt personale. Kan klart anbefales!

Oliver Erngart
2020-05-04 17:22:03

Super lækkert og genialt koncept!

Super lækkert koncept, til dem som har en lidt for travl hverdag, og måske ikke når de måltider, som de burde få på en dag. Kan varmt anbefales!

Helena Sabina Christensen
2020-05-04 09:42:27

MEGA LÆKKERT

MEGA LÆKKERT - FANTASTISK - LET - SMAGFULDT - GENIALT KONCEPT! Elsker at man kan købe mad til en hel uge og at det kan holde sig i køleskabet! Det lækreste er at alle grøntsagerne forbliver lækre og sprøde. Jeg er SÅ GLAD for at jeg faldt over dette lige pludselig. Det hjælper mig meget i min hverdag, som alenemor til 2 små piger og et arbejde i Sverige, hvor man kommer sent hjem fra! I alt for lang tid er det endt med at jeg bare har spist det samme som børnene og glemt at gøre det ekstra for mig selv.! Tak tak tak for jer!

liselotte beck
2020-04-30 16:40:48

Super dejligt mad

Tak for en levering indenfor tiden

Michael Kruse
2020-04-28 16:43:23

Det er bare så godt

Det er bare så godt. Kan varmt anbefales. Det nemt og hurtigt og varme og smager pragtfuldt. Man går ikke sulten i seng

Nogle virksomhedsoplysninger om Get Fit Food

Get Fit Food tilbyder en række lækre måltider, der er skræddersyet til dine behov. Uanset om du vil tabe dig, opbygge muskler eller bare vil leve et sundere liv, har du muligheden for at samle din egen madkasse efter dine behov. Alt hvad du behøver er, at du kender dit afbalancerede indtag. De forbereder 6 nye retter med 3 forskellige serveringsstørrelser til mænd og kvinder hver uge. At vælge din menu er lettere, end du tror, og dermed fremstille frisk og sund mad til hele familien. Processen bliver lettere. Disse fødevarer kan spises i en mikrobølgeovn eller i en forvarmet ovn ved 120 ° -15-20 minutter og opvarmes i 3-4 minutter.

    Spar penge på Get Fit Food
  • Get Fit Food er et af Danmarks mest populære mærker, der sælger produkter til konkurrencedygtige priser og leverer tjenester af høj kvalitet. Hvis du vil finde de mest passende Get Fit Food-produkter og bruge rabatter eller lære noget Get Fit Food-salgsfremmende information, kan rabat-kupon.com imødekomme ethvert af dine behov. For at spare flere penge skal du bruge Get Fit Food-kuponer og rabatkoder nedenfor. I maj 2022 fandt rabat-kupon.com 14 Get Fit Food-kampagner til dig.Du kan vælge din foretrukne Get Fit Food-rabat på denne side og gå til getfitfood.dk for at købe produkter. Hvis du ikke finder en passende Get Fit Food-rabat, skal du fortsætte med at følge rabat-kupon.com, fordi teamet på rabat-kupon.com aktivt leder efter nye Get Fit Food-rabatkoder og specialtilbud hver dag. Selvfølgelig kan du også se på andre butikker, som rabat-kupon.com tilbyder dig, og du kan helt sikkert finde dit yndlingsmærke.;
  • Trin til indløsning af Get Fit Food-kuponer:
  • Vælg den Get Fit Food-kupon, du vil bruge, og kopier;
  • Åbn getfitfood.dk-webstedet og shop;
  • Læg de varer, du vil købe, i indkøbskurven;
  • Indsæt Get Fit Food-kuponkoden i boksen med salgsfremmende koder for at aktivere tilbuddet.

Samlet antal Get Fit Food koder i maj 2022

Alle 14
Rabatkoder 0
Tilbud 14
Bedste rabat 70%
Sidst opdateret maj 2022