rabat-kupon.com
Hjem Alle Butikker Konkurspriser Rabatkode

Konkurspriser Rabatkupon og Kampagnekode maj 2022

Alle gyldige Konkurspriser kuponkoder og kuponer - spar op til 90% i maj 2022

Samtidig sørger vi her på siden at holde dig opdateret med de nyeste Konkurspriser Rabatkupon og bedste Tilbud som du med fordel kan benytte dig af og spare en masse penge.

 • ALLE RABATTER
 • RABATKODER
 • TILBUD

Nogle brugerkommentarer på 【Konkurspriser】

Hanne Rimmen
2020-06-16 07:09:48

God service

God service, hurtig levering og flot produkt

Anette Godsk
2020-06-14 19:09:42

God service

God service - også når der skal byttes

svend stigaard
2020-06-14 14:50:35

alt ok

Kan varmt anbefales, de bedste oplevelser herfra.

Mona-Lise
2020-06-13 07:53:41

Denne gang ALT SUPER:)

Denne gang ALT SUPER:)Modtog hurtigt min pakke, og fik det flotteste hvide krøl håret skind, og super gode Aerosoft sandaler...som jeg nu har bestilt to par mere af:) Fik også byttet mit lille sæde skind, som var syet sammen, af flere dele, til et der var OK!Rigtig god kommunikation med Mike, tak for det:)

Dorthe
2020-06-12 16:00:51

Total god service, trods alt.

Bestilte et par sandaler, som blev afsendt hurtigt. Desværre, kom pakken bare ikke. Jeg efterlyse den hos DAO, som hurtig melde tilbage, at de ikke kunne finde den og bad mig kontakte Konkurspriser. Det gjorde jeg kl 10.15 og næste dag kl 8.23 kunne jeg hente min pakke. Total god service! fra begge firmaer!

Jens Chr. Lassen
2020-06-10 17:50:52

Bestilte vare ankom hurtigt og alt ok

Bestilte vare ankom hurtigt og alt var som aftalet.

Christina
2020-06-09 17:13:23

God service

Købte et ur der ikke kan oplade. Ergo kan det ikke bruges. Ringede til firmaet, der samme dag sendte en retur seddel og et nyt ur, inden jeg havde fået sendt det andet retur. Rigtig rigtig god service. (Det nye ur virker).

Lene
2020-06-08 19:30:18

Virkelig hurtig afsendelse og…

Virkelig hurtig afsendelse og modtagelse. Drikkedunken er dog så stram at åbne at det næsten er umuligt selv for voksne, min søn er dog glad for den alligevel selvom han ik kan åbne den. Dette er selvfølgelig ikke konkursprisers skyld

Mona-Lise
2020-06-08 14:40:18

Langsom levering..

Langsom levering..! Jeg modtog mine sandaler som er ok. Jeg modtog også mine to skind...som nærmest bare var proppet ned i papkassen, så de var møg krøllet! Det store skind var ok (håber det retter sig ud. Men det lille er syet sammen af 2 dele, på midten! Der hvor syningen er, kan man tydeligt se på forsiden, at alle hårene deler sig, til hver sin side..! Lige gyldigt, hvor meget man prøver at ryste det, for at få hårene til at falde sammen i hinanden, mislykkedes det! Jeg har skrevet en mail til jer, og medsendt billeder, men INTET svar? Jeg forstår ikke, at man kan ignorere sine kunder! 3 stjerner, i havde fået 5, hvis det sidste lille skind var i orden, og i gad at svare på min henvendelse..!Desuden har jeg været så optimistisk; at jeg har bestilt et stort skind mere og et par sandaler i går den 7/6....men igen har jeg IKKE modtaget min ordrebekræftelse, som første gang jeg handlede hos jer, og ej heller fået svar på min mail ang manglende af samme!!!

Mia Langeskov Jacobsen
2020-06-08 12:40:37

Super produkt og levering

Claus
2020-06-06 11:01:02

Meget tilfreds kunde

Super hurtig levering og alt som forventet☺️

hanne
2020-06-06 10:22:57

Super hurtig levering og produktet…

Super hurtig levering og produktet lever op til det forventede

LJ
2020-06-06 10:18:03

Alt i orden

Alt i orden! Fik varen til en god pris, der var meget hurtig levering og varen var pakket forsvarligt ind. Super duper.

Maibritt Juul
2020-06-06 08:14:39

Hurtig levering og er super glad for…

Hurtig levering og er super glad for mit nye ur

Anne Larsen
2020-06-06 07:10:25

Hurtig levering og fine varer

Hurtig levering og fine varer. Handler gerne hos konkurspriser igen.

Nogle indkøbstips til Konkurspriser

1. Hvis du har brug for at returnere produktet, skal du klikke på følgende link: http://return.coolrunner.dk/konkurspriser/DK.
Husk, at dette er de oplysninger, du skal udfylde. Konkurspris-oplysningerne er allerede indtastet. Hvis det er en udveksling af varer, hvilke varer der skal udveksles, skal du også huske den note, der skal skrives, klage - hvad der mangler, eller om den returneres og tilbagebetales.
Hvis der ikke er yderligere bemærkninger, vil Konkurspris ikke kontakte dig, så husk at skrive årsagen til tilbagevenden!
2. Hvordan man måler din pakke
Brug en tommelfinger, målebånd, lineal eller lignende lineal til at måle emballagen på hver søm (længde, bredde og højde). Rund til den nærmeste hele centimeter. Den maksimale størrelse, når du bærer, er 60x40x40 cm.
* Bemærk, at pakker skal afleveres i den butik, der leveres med pakker!
3. Levering og transport
Alle varer på Konkurspris.dk sendes med Postnord. Konkurspris.dk bestræber sig altid på at sendes så hurtigt som muligt, så hvis du bestiller før kl. 14.00, kan du forvente at modtage varerne næste dag. Hvis du bestiller på fredag ​​og vælger Dao pakkelager, modtager du pakken den næste dag (lørdag). Bemærk, at hvis du ikke modtager pakken eller henter pakken fra pakkeforretningen, opkræver Konkurspris.dk dobbelt forsendelsesgebyr.

Nogle virksomhedsoplysninger om Konkurspriser

Konkurspris.dk har udviklet sig hurtigt siden oprettelsen i 2014. Konkurspris sigter mod at levere de bedste produkter til de bedste priser. I de senere år har Konkurspris.dk haft meget succes med at importere varer fra øst, hvilket betyder, at det springer over mellemprogrammet og derfor kan give dig meget gunstige priser.

  Spar penge på Konkurspriser
 • Konkurspriser er et af Danmarks mest populære mærker, der sælger produkter til konkurrencedygtige priser og leverer tjenester af høj kvalitet. Hvis du vil finde de mest passende Konkurspriser-produkter og bruge rabatter eller lære noget Konkurspriser-salgsfremmende information, kan rabat-kupon.com imødekomme ethvert af dine behov. For at spare flere penge skal du bruge Konkurspriser-kuponer og rabatkoder nedenfor. I maj 2022 fandt rabat-kupon.com 9 Konkurspriser-kampagner til dig.Du kan vælge din foretrukne Konkurspriser-rabat på denne side og gå til konkurspriser.dk for at købe produkter. Hvis du ikke finder en passende Konkurspriser-rabat, skal du fortsætte med at følge rabat-kupon.com, fordi teamet på rabat-kupon.com aktivt leder efter nye Konkurspriser-rabatkoder og specialtilbud hver dag. Selvfølgelig kan du også se på andre butikker, som rabat-kupon.com tilbyder dig, og du kan helt sikkert finde dit yndlingsmærke.;
 • Trin til indløsning af Konkurspriser-kuponer:
 • Vælg den Konkurspriser-kupon, du vil bruge, og kopier;
 • Åbn konkurspriser.dk-webstedet og shop;
 • Læg de varer, du vil købe, i indkøbskurven;
 • Indsæt Konkurspriser-kuponkoden i boksen med salgsfremmende koder for at aktivere tilbuddet.

Samlet antal Konkurspriser koder i maj 2022

Alle 9
Rabatkoder 1
Tilbud 8
Bedste rabat 90%
Sidst opdateret maj 2022