rabat-kupon.com
Hjem Alle Butikker Konkurspriser Rabatkode

Konkurspriser Rabatkupon og Kampagnekode September 2022

Alle gyldige Konkurspriser kuponkoder og kuponer - spar op til 90% i September 2022

Samtidig sørger vi her på siden at holde dig opdateret med de nyeste Konkurspriser Rabatkupon og bedste Tilbud som du med fordel kan benytte dig af og spare en masse penge.

 • ALLE RABATTER
 • RABATKODER
 • TILBUD

Nogle brugerkommentarer på 【Konkurspriser】

Eva Friborg
2020-05-16 15:56:43

Trådløs headset

Nemt at bestille, og hurtig levering, er helt tilfreds

Vivian Thullesen
2020-05-19 08:23:16

Super flot skind

Super flot skind. Fair pris. Lyn hurtig levering.Jeg er oven ud tilfreds med handlen

Anika Hansen
2020-05-06 16:04:36

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt. Ingen klager fra mig.

Güven Aydemis
2020-05-09 09:51:07

Great Service.

Lige der jeg havde bestilt , tænkte jeg at det ikke er en rigtig firma, men måske fupper ... blev heldigvis - meget positivt overrasket ,- da 2 dage efter pakken var ankommet, til den billige pris :)Trustfull Company

Peter Børgesen
2020-05-17 07:30:24

Perfekt

Nemt og lynhurtigt. Alt fungerer som det skal.

Mille V. Rasmussen
2020-04-29 18:56:49

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice! 10 stjerner herfra!!Jeg købte et smart watch af en på dba (som havde købt det hos konkurspriser. Uret var i lukket emballage og alt var fint. Dog var skridtmåleren meget utilregnelig. Jeg har fået lov at refunderer uret uden nogen som helst problemer! Thumbs up herfra!!

HELENE
2020-05-29 13:51:28

Upåklageligt!

Upåklageligt!Overskuelig hjemmeside, nem check-out og super hurtig levering. Ingen anmærkninger herfra.

Mona-Lise
2020-06-08 14:40:18

Langsom levering..

Langsom levering..! Jeg modtog mine sandaler som er ok. Jeg modtog også mine to skind...som nærmest bare var proppet ned i papkassen, så de var møg krøllet! Det store skind var ok (håber det retter sig ud. Men det lille er syet sammen af 2 dele, på midten! Der hvor syningen er, kan man tydeligt se på forsiden, at alle hårene deler sig, til hver sin side..! Lige gyldigt, hvor meget man prøver at ryste det, for at få hårene til at falde sammen i hinanden, mislykkedes det! Jeg har skrevet en mail til jer, og medsendt billeder, men INTET svar? Jeg forstår ikke, at man kan ignorere sine kunder! 3 stjerner, i havde fået 5, hvis det sidste lille skind var i orden, og i gad at svare på min henvendelse..!Desuden har jeg været så optimistisk; at jeg har bestilt et stort skind mere og et par sandaler i går den 7/6....men igen har jeg IKKE modtaget min ordrebekræftelse, som første gang jeg handlede hos jer, og ej heller fået svar på min mail ang manglende af samme!!!

Thyge Michael Larsen
2020-05-09 08:00:03

Super butik :-)

Betty Andersen
2020-05-31 17:55:41

Et fantastisk sted at handle.

Et fantastisk sted at handle.Varerne er altid i orden og leveringen går lynhurtigt og problem frit.

FAQ for Konkurspriser

Kan jeg købe noget i Konkursprisers særlige priszone?

Ja, Konkurspriser udvælger regelmæssigt specielle produkter til salg i specialpriszonen. I specialpriszonen kan kunder få den seneste Rabatkupon fra Konkurspriser. Der er mange fantastiske produkter til lave priser i Konkurspriser specialpriszonen, så shop nu!

Hvor meget kan jeg spare hos Konkurspriser?

Hvis du finder disse Konkurspriser Kampagnekode og tilbud, kan du købe nogle kvalitetsprodukter til lave priser. I September tilbyder Konkurspriser kunder rabatter som 60% Rabat På Populære Fitnessredskaber | Fitshop. Typisk kan onlinekunder, der bruger Konkurspriser tilbuddene eller Rabat, spare D.kr.50 pr. ordre i gennemsnit.

Hvad er det seneste tilbud, jeg kan få hos Konkurspriser?

Konkurspriser har mange kampagner til kunder, så de altid kan få deres yndlingsprodukter til den billigste pris. rabat-kupon.com viser dig de seneste tilbud fra Konkurspriser, klik bare for at få adgang til konkurspriser.dk. Hvis du ofte bruger Instagram, Facebook, Tiktok, osv., kan du også tjekke rabatterne hos Konkurspriser på sociale platforme, for ikke at gå glip af nogen mulighed for at spare penge.

Nogle indkøbstips til Konkurspriser

1. Hvis du har brug for at returnere produktet, skal du klikke på følgende link: http://return.coolrunner.dk/konkurspriser/DK.
Husk, at dette er de oplysninger, du skal udfylde. Konkurspris-oplysningerne er allerede indtastet. Hvis det er en udveksling af varer, hvilke varer der skal udveksles, skal du også huske den note, der skal skrives, klage - hvad der mangler, eller om den returneres og tilbagebetales.
Hvis der ikke er yderligere bemærkninger, vil Konkurspris ikke kontakte dig, så husk at skrive årsagen til tilbagevenden!
2. Hvordan man måler din pakke
Brug en tommelfinger, målebånd, lineal eller lignende lineal til at måle emballagen på hver søm (længde, bredde og højde). Rund til den nærmeste hele centimeter. Den maksimale størrelse, når du bærer, er 60x40x40 cm.
* Bemærk, at pakker skal afleveres i den butik, der leveres med pakker!
3. Levering og transport
Alle varer på Konkurspris.dk sendes med Postnord. Konkurspris.dk bestræber sig altid på at sendes så hurtigt som muligt, så hvis du bestiller før kl. 14.00, kan du forvente at modtage varerne næste dag. Hvis du bestiller på fredag ​​og vælger Dao pakkelager, modtager du pakken den næste dag (lørdag). Bemærk, at hvis du ikke modtager pakken eller henter pakken fra pakkeforretningen, opkræver Konkurspris.dk dobbelt forsendelsesgebyr.

Nogle virksomhedsoplysninger om Konkurspriser

Konkurspris.dk har udviklet sig hurtigt siden oprettelsen i 2014. Konkurspris sigter mod at levere de bedste produkter til de bedste priser. I de senere år har Konkurspris.dk haft meget succes med at importere varer fra øst, hvilket betyder, at det springer over mellemprogrammet og derfor kan give dig meget gunstige priser.

  Spar penge på Konkurspriser
 • Konkurspriser er et af Danmarks mest populære mærker, der sælger produkter til konkurrencedygtige priser og leverer tjenester af høj kvalitet. Hvis du vil finde de mest passende Konkurspriser-produkter og bruge rabatter eller lære noget Konkurspriser-salgsfremmende information, kan rabat-kupon.com imødekomme ethvert af dine behov. For at spare flere penge skal du bruge Konkurspriser-kuponer og rabatkoder nedenfor. I September 2022 fandt rabat-kupon.com 25 Konkurspriser-kampagner til dig.Du kan vælge din foretrukne Konkurspriser-rabat på denne side og gå til konkurspriser.dk for at købe produkter. Hvis du ikke finder en passende Konkurspriser-rabat, skal du fortsætte med at følge rabat-kupon.com, fordi teamet på rabat-kupon.com aktivt leder efter nye Konkurspriser-rabatkoder og specialtilbud hver dag. Selvfølgelig kan du også se på andre butikker, som rabat-kupon.com tilbyder dig, og du kan helt sikkert finde dit yndlingsmærke.;
 • Trin til indløsning af Konkurspriser-kuponer:
 • Vælg den Konkurspriser-kupon, du vil bruge, og kopier;
 • Åbn konkurspriser.dk-webstedet og shop;
 • Læg de varer, du vil købe, i indkøbskurven;
 • Indsæt Konkurspriser-kuponkoden i boksen med salgsfremmende koder for at aktivere tilbuddet.

Samlet antal Konkurspriser koder i September 2022

Alle 25
Rabatkoder 1
Tilbud 24
Bedste rabat 90%
Sidst opdateret September 2022