rabat-kupon.com
Hjem Alle Butikker Labfresh Rabatkode

Labfresh Kampagnekode og Kupon Juli 2022

Alle gyldige Labfresh kuponkoder og kuponer - spar op til 45% i Juli 2022

Her finder du den bedste Labfresh Rabatkupon i Juli 2022. Ved hjælp af Labfresh Rabatkode kan du spare en masse penge på din online Labfresh shopping. Gå ikke glip af!

 • ALLE RABATTER
 • TILBUD
 • TILBUD
  Gyldig indtil 26-9-22

  Spar 15% På Din Bestilling Med Labfresh Kampagnekode

 • TILBUD
  Gyldig indtil 26-9-22

  Nu Yderligere Reduceringer - Helt Op Til 25% Rabat På Masser Af Varer

 • TILBUD
  Gyldig indtil 26-9-22

  Spar 25% Ekstra I Det Kæmpe Outlet Med Labfresh Kupon

 • TILBUD
  Gyldig indtil 26-9-22

  20% Rabat På Alle Varer Til Fuld Pris For Studerende Hos Labfresh

 • TILBUD
  Gyldig indtil 26-9-22

  Labfresh: 45% Rabat På Alt I En Begrænset Periode

 • TILBUD
  Gyldig indtil 22-3-22

  For Blot 336,- Får Du En Lækker Melange T-shirt I Grå

 • TILBUD
  Gyldig indtil 22-3-22

  Brug Denne Exclusive Labfresh Rabatkode Og Spar 10% På Hele Sortimentet

 • TILBUD
  Gyldig indtil 22-3-22

  På Din Første Ordre 3 Eller Flere Skjorte, Og Få 20% På Din Ordre

 • TILBUD
  Gyldig indtil 22-3-22

  Her Finder Du En Hvid Oxford Skjorte For Blot 749,

 • TILBUD
  Gyldig indtil 22-3-22

  Få En Lækker T-shirt I Grå For Blot 349,

 • TILBUD
  Gyldig indtil 24-7-21

  + Gratis Fragt Og Retur På Køb Over €60

 • TILBUD
  Gyldig indtil 15-7-21

  Få En Lækker T-shirt I Grå For Blot 349,-

 • TILBUD
  Gyldig indtil 6-7-21

  For Blot 336,- Får Du En Lækker Melange T-shirt I Grå

 • RABATKODER
  Gyldig indtil 7-7-21

  Brug Denne Exclusive Labfresh Rabatkode Og Spar 10% På Hele Sortimentet

 • TILBUD
  Gyldig indtil 22-3-22

  + Gratis Fragt Og Retur På Køb Over €60

 • TILBUD
  Gyldig indtil 1-7-21

  The Future Of Fashion!

 • TILBUD
  Gyldig indtil 21-6-21

  Her Finder Du En Hvid Oxford Skjorte For Blot 749,-

 • TILBUD
  Gyldig indtil 15-7-21

  Første Bestilling 3 Eller Flere Skjorte, Og Få 20% På Din Ordre

 • TILBUD
  Gyldig indtil 22-3-22

  The Future Of Fashion

Nogle brugerkommentarer på 【Labfresh】

Jakob Bertelsen
2019-01-05 16:21:55

Super kundeservice

Fik ved en fejl de forkerte strømper, hvilket jeg skrev til kundeservice, der meget hurtigt svarede og tilbød en super tilfredsstillende løsning. Efter at have prøvet tøjet kan jeg også sige, at kvaliteten ved første brug også er som forventet!

Laila Hansen
2018-12-21 15:02:53

Jeg har ikke noget at klage ove

Jeg har ikke noget at klage over. Det var en god oplevelse Vh Laila

Adam Skriver
2019-10-28 08:20:11

Købte 3 krølfri business skjorter…

Købte 3 krølfri business skjorter tilbage i august måned. Skjorterne holder sig friskere i længere tid, end mine andre business skjorter, dog synes jeg det er svært at holde dem krølfri, de krøller hurtigt efter en dag på arbejdet, og efter vask (med ingen omdrejninger) er det stadig svært at få dem helt krølfri efter strygning. Ellers en fin skjorte, med den ene hæmsko.

Kåre Nordahl Larsen
2019-11-01 16:27:24

Tilfreds med køb

Har købt to skjorter og en t-shirt.Har længe haft kig på deres produkter, da de lover mange gode ting. Men da jeg er høj og har lange arme har jeg ikke kunnet bruge deres skjorter før nu, hvor de er begyndt at tilbyde ekstra ærmelængde. Webshop og levering fungerer helt som forventet. T-shirten er tip-top.De to skjorter er også fine. Godt smalt snit. De lovede kvaliteter er der stort set. Væske preller af. De lugter ikke af sved, selv efter flere dages brug. Det såkaldte "krølfri" stof er selvfølgelig ikke helt krølfrit (Det er det aldrig), men det bliver da heller ikke supernusset. Min eneste lille anke er, at jeg synes stoffet er lidt "tæt". Dvs, det virker ikke helt så permeabelt for den fugt kroppen udskiller som mange andre skjorter gør. Men jeg skal understrege, at dette blot er en lille anke, og at skjorterne stadig er behagelige at have på.

Peter Bager
2018-06-13 21:35:50

Hvid skjorte husk at bestille "second generation"

Update!!!!Efter anmeldelsen har jeg fået en ualmindelig god service fra Labfresh teamet. Deres skjorter er super fede, men hvis det er en hvid du skal bruge, så husk at bestille den som "second generation" for så er den ifølge Kasper "kridhvid"!!Tror også jeg prøver at bestille en i blå! :-)-------God Service - lidt længere leveringstid end forventet/lovet. Men grunden til Labfresh for kun får 2 stjerner er at den hvide skjorte jeg har købt ikke er hvid!! Når den hænger ved siden af mine andre hvide skjorter kan man tydelig se en forskel, og den er på en eller anden måde ikke helt hvid. Jeg har læst andre anmeldelser på nettet, hvor det fremgår at Labfreh er bekendt med problematikken, hvis det er tilfældet er det stærkt kritisabelt at det ikke fremgår ved køb. Havde måske også forventet lidt bedre finish på skjorten - men pasform er fin og den er behagelig af have på!!

THMathilde
2019-12-18 15:44:15

Min fejl, men lab fresh var sku helten

Jeg har endnu ikke modtaget pakken. Da jeg ved en fejl havde skrevet forkert postnummer. Derfor var den returneret Efter 2 min. Kontakt over deres chat service har de sendt pakken igen uden problemer. Jeg er så imponeret over den kundeservice at jeg var nødt til at anmelde det. Mange tak

Christina Schack Clausen
2019-02-27 08:58:42

Lækker kvalitet.

Emilie
2020-02-23 12:43:15

Super product and super service

krystian jensen
2018-12-29 17:08:44

Labfresh levere fremragende skjorter og god service

Labfresh levere en nogle fremragende kvalitet skjorter og en vældig god service hvis der er opstår nogle problemer. De er en virksomhed som sætter værdisætter deres kunder :)Klart en virksomhed som er værd at anbefale.

Lise Nielsen
2019-08-14 11:42:44

Fint!

Nemt at bestille, dog var leveringstiden lidt lang. Skulle returnere tilsendt skjorte pga. vævefejl, og der var ingen problemer, og tilgodehavende fik jeg ganske kort tid efter :-)

Lignende Onlinebutikker Med Rabatkoder

Nogle indkøbstips til Labfresh

1. Returnerer og refunderer
Er de produkter, du har modtaget, utilfredsstillende, eller har du brug for andre størrelser? Hos LABFRESH kan du altid returnere produktet for din egen regning inden for 60 dage, eller returnere det gratis i Holland, Belgien, Tyskland, Østrig, Frankrig, Storbritannien, USA, Canada og Danmark.
2. Levering
LABFRESH leverer gratis leveringstjenester til de fleste lande i Den Europæiske Union og tilbyder en returtjeneste over € 60. Kontroller leveringstid og gebyrer for mere information.
3. Hvordan ved kunderne, hvilken størrelse de skal bestille?
LABFRESH skjorter passer til størrelsen, så vælg en størrelse, som andre mærker ofte bærer. Hvis det er mellem to størrelser, anbefales det, at du vælger en større størrelse. Se Størrelsesguiden for LABFRESH for mere information, eller kontakt LABFRESH via chat eller e-mail. LABFRESH hjælper dig med at finde den rigtige størrelse.

Nogle virksomhedsoplysninger om Labfresh

Grundlæggerne af LABFRESH er Lotte Vink og Kasper Petersen, de er partnere i erhvervslivet og livet. LABFRESH anvender eksklusiv FreshCore ™ -teknologi på bomuldsstoffer i høj kvalitet for at få produktet til at være tidens prøve. I de sidste to år har LABFRESH optrådt i tv, radio og velkendte magasiner som Esquire, Bloomberg og Business Insider for at få mere opmærksomhed.

  Spar penge på Labfresh
 • Labfresh er et af Danmarks mest populære mærker, der sælger produkter til konkurrencedygtige priser og leverer tjenester af høj kvalitet. Hvis du vil finde de mest passende Labfresh-produkter og bruge rabatter eller lære noget Labfresh-salgsfremmende information, kan rabat-kupon.com imødekomme ethvert af dine behov. For at spare flere penge skal du bruge Labfresh-kuponer og rabatkoder nedenfor. I Juli 2022 fandt rabat-kupon.com 5 Labfresh-kampagner til dig.Du kan vælge din foretrukne Labfresh-rabat på denne side og gå til labfresh.eu for at købe produkter. Hvis du ikke finder en passende Labfresh-rabat, skal du fortsætte med at følge rabat-kupon.com, fordi teamet på rabat-kupon.com aktivt leder efter nye Labfresh-rabatkoder og specialtilbud hver dag. Selvfølgelig kan du også se på andre butikker, som rabat-kupon.com tilbyder dig, og du kan helt sikkert finde dit yndlingsmærke.;
 • Trin til indløsning af Labfresh-kuponer:
 • Vælg den Labfresh-kupon, du vil bruge, og kopier;
 • Åbn labfresh.eu-webstedet og shop;
 • Læg de varer, du vil købe, i indkøbskurven;
 • Indsæt Labfresh-kuponkoden i boksen med salgsfremmende koder for at aktivere tilbuddet.

Samlet antal Labfresh koder i Juli 2022

Alle 5
Rabatkoder 0
Tilbud 5
Bedste rabat 45%
Sidst opdateret Juli 2022