rabat-kupon.com
Hjem Alle Butikker Miele Rabatkode

Miele Kampagnekode og Rabatkode Oktober 2022

Alle gyldige Miele kuponkoder og kuponer - spar op til 85% i Oktober 2022

Her på denne side finder du altid de mest aktuelle Miele Rabatkode og Rabatkupon, som du kan benytte når du handler hos Miele.

 • ALLE RABATTER
 • TILBUD
 • GRATIS FRAGT

Nogle brugerkommentarer på 【Miele】

Kunde
2020-04-02 16:44:55

Alt virker 100%

Inger
2020-04-02 09:54:50

Fantastisk god vaskemaskine og nem at…

Fantastisk god vaskemaskine og nem at betjene

Birthe
2020-03-04 12:27:22

Rigtig god betjening

Anette Bach
2020-04-02 18:16:45

Super hurtig levering

annette larsen
2020-03-04 17:48:05

nemt at bestille....varen altid hurtig…

nemt at bestille....varen altid hurtig fremme

Thomas
2020-05-01 12:38:41

Kan varmt anbefales - Miele C3 Bronze støvsuger

Miele C3 Comfort Bronze (CPLC3COMFBR) fed støvsuger der bare virker. Er meget støjsvag og med Boost funktion. Bemærk at den er med 360 grader på alle 3 hjul hvilket gør den kører meget let. Men der er ikke affjedring på hjulene. Det eneste der kunne være bedre, er Miele's måde af navngive modeller og forskellige funktioner på. Inden for C3 er der et væld af modeller med forskellige funktioner og i meget forskellige prislejer. Det kunne være rart hvis det blev lavet sådan at det er mere overskueligt.

Ann-Kathrine Beck
2020-02-06 13:02:13

Manglen på den 5 stjerne skriver jeg…

Manglen på den 5 stjerne skriver jeg nedenfor.Jeg har egentlig kun positivt at sige, mit store køle/fryseskab kan jeg få et par dage efter bestillingen trods jeg skal have vendt lågerne.Jeg bestiller levering og bortskaffelse og forventer sådan set, at når man fjerner det ene, så stiller man også det andet ind i det hul hvor det andet stod ( i min verden, hvorfor ellers bestille begge dele) Da det så bliver levert stiller man det ikke ind hvor det andet stod, for jeg havde ikke bestil montering.....er montering at stille det på plads? Det oplyser kundeservice intet om da jeg bestiller og taler med dem. Det trækker ned, da jeg så har et døgn uden køle/fryseskab og atter skal være hjemme for at der kan komme en og stille på plads. Har givet Miele med, at man i fremtiden MÅSKE bør oplyse at montering betyder at stille køleskabet ind på den plads hvor det gamle stod. Jeg forstå at montering eksempelvis kan være tilslutning af vaskemaskine m.m. men ikke ligefrem dette.

John
2020-04-02 09:14:58

Professionelt

Professionelt, grundigt og effektivt. Præcis det der kendetegner en producent som siden 1899 har været familie drevet

Sonja Grove
2020-05-01 12:51:46

Hurtig levering

Hurtig levering, nemt at bestille, selv i disse covid-19 tider.

Kim Brodersen
2020-06-02 08:00:52

Altid god service fra Miele

Altid god service fra Miele. Desværre har de ikke egen levering for så var det blevet de 5 stjerner. Min ordre blev splittet i 5 og landede så med GLS over flere leveringssteder. Jeg rettede leveringsted på den første men da jeg ikke vidste hvor mange leverancer der var så kom en efterfølgende til levering på privat adresse 3 gange for så til sidst at lande i pakkeshop. Resterede nåede jeg at få rettet men sikke et renderi og follow-up. Sikkert billigere at få det plukket enkeltvis men jeg ville gerne betale et gebyr for at få det som 1 sending. Mvh Kim

FAQ for Miele

Tilbyder Miele et medlemskab?

Ja. Miele giver kunderne et langsigtet og effektivt medlemskabsprogram. Kunder kan blive medlemmer af Miele gratis, og medlemmer får fødselsdagsoverraskelser og andre daglige rabatter. Når kunder køber en vis mængde varer og bliver guld- eller platinmedlemmer, kan de endda få 25 % shoppingrabatter, og deres forskellige rettigheder og interesser vil stige tilsvarende.

Hvordan kan jeg nyde den gratis forsendelsesservice, som Miele leverer?

Miele leverer betinget gratis forsendelsesservice til kunder. Når kunden køber DKK 475 i netbutikken hos Miele, kan han få den gratis forsendelsesservice leveret af Miele. Hvis kundens købsbeløb er mindre end 475 kr., skal kunden selv betale yderligere 65 kr. Generelt vil kunden modtage ordrepakken i løbet af cirka fem hverdage.

Miele Hvilke betalingsmetoder understøttes?

Miele understøtter kunder, der betaler med Visa og Mastercard. Når kunder foretager køb i Miele, kan de kun foretage normale køb, når de er 18 år. Børn under 18 år skal betale og handle med deres værge. Når en kunde foretager et køb og betaler, bliver beløbet ikke trukket på bankkortet med det samme, men bliver trukket på leveringstidspunktet.

Kan jeg handle i Mieles særlige priszone?

Ja, der er mange tilgængelige rabatter for kunder i specialpriszonen hos Miele. Kunder kan udelukkende bruge Rabatkode i specialpriszonen hos Miele. Kunder, der ønsker at spare penge, bør ikke gå glip af Mieles særlige priszone.

Hvor meget kan jeg spare hos Miele?

Rabatterede priser for Miele varer varierer afhængigt af forskellige Miele kampagneaktiviteter. I Oktober kan kunderne nyde rabatter på op til 85%. Hver forbruger, der køber på Miele, sparer i gennemsnit D.kr.48.

Hvad er de seneste tilbud, jeg kan finde ud af hos Miele?

Mieles tilbud skuffer aldrig, de er altid de billigste, og det er svært at sige nej til et køb. rabat-kupon.com viser dig de seneste tilbud fra Miele, klik bare for at få adgang til miele.dk. Miele vil også tilbyde eksklusive rabatter til Mieles følgere på sociale medier, hvilket sikrer, at kunderne kan få de bedste priser på de varer, de elsker.

Nogle virksomhedsoplysninger om Miele

Miele blev etableret i 1899 og producerede oprindeligt mælkecentrifuger, og nu som selvstændig familievirksomhed fokuserer det på produktion af husholdningsprodukter til køkken, tøj og gulvpleje. Mieles motto er "Immer Besser", og denne sætning er trykt på maskinen for fortsat at give kunderne holdbare, højtydende lavenergiprodukter og tjenester af høj kvalitet. Mieles produkter er blevet strengt testet, før de sælges. Og i kraft af sin fremragende kvalitet har [HANDELNAVN] en rigtig god præstation i Forbrugerrådets testere i Tyskland og Danmark. For at mindske byrden på miljøet skifter Miele også aktivt til en bæredygtig retning for at spare energi.

  Spar penge på Miele
 • Miele er et af Danmarks mest populære mærker, der sælger produkter til konkurrencedygtige priser og leverer tjenester af høj kvalitet. Hvis du vil finde de mest passende Miele-produkter og bruge rabatter eller lære noget Miele-salgsfremmende information, kan rabat-kupon.com imødekomme ethvert af dine behov. For at spare flere penge skal du bruge Miele-kuponer og rabatkoder nedenfor. I Oktober 2022 fandt rabat-kupon.com 17 Miele-kampagner til dig.Du kan vælge din foretrukne Miele-rabat på denne side og gå til miele.dk for at købe produkter. Hvis du ikke finder en passende Miele-rabat, skal du fortsætte med at følge rabat-kupon.com, fordi teamet på rabat-kupon.com aktivt leder efter nye Miele-rabatkoder og specialtilbud hver dag. Selvfølgelig kan du også se på andre butikker, som rabat-kupon.com tilbyder dig, og du kan helt sikkert finde dit yndlingsmærke.;
 • Trin til indløsning af Miele-kuponer:
 • Vælg den Miele-kupon, du vil bruge, og kopier;
 • Åbn miele.dk-webstedet og shop;
 • Læg de varer, du vil købe, i indkøbskurven;
 • Indsæt Miele-kuponkoden i boksen med salgsfremmende koder for at aktivere tilbuddet.

Samlet antal Miele koder i Oktober 2022

Alle 17
Rabatkoder 0
Tilbud 17
Bedste rabat 85%
Sidst opdateret Oktober 2022