rabat-kupon.com
Hjem Alle Butikker PayPal Rabatkode

PayPal Rabatkode og Kupon Oktober 2022

Alle gyldige PayPal kuponkoder og kuponer - spar op til 60% i Oktober 2022

For at udnytte PayPal rabatter kan du benytte følgende PayPal Rabatkupon og PayPal Kampagnekode.

  • ALLE RABATTER
  • TILBUD

Nogle brugerkommentarer på 【PayPal】

Anders
2017-12-05 11:56:29

Argh at vente i en hel time i telefonen …

Argh at vente i en hel time i telefonen for at få lov til at snakke med kundeservice er mere end man kan forvente af sine kunder...og man får ikke engang af vide hvad nummer man er i køen! Det er jo nok det værste, eller en estimeret ventetid, eller tilbud om at i ringer tilbage.Plads til masser af forbedringer for småpenge...

Bo Christiansen
2015-12-08 03:59:18

Kan se at der er mange negative anmeldelser her af Paypal , så jeg syntes lige at jeg godt ville give mit besyv med , har siden 2008 ca lavet et sted mellem 400-500 køb med paypal (re

Kan se at der er mange negative anmeldelser her af Paypal , så jeg syntes lige at jeg godt ville give mit besyv med , har siden 2008 ca lavet et sted mellem 400-500 køb med paypal (reservedele samt varer ) over hele verden , har fået hjælp fra Paypal nogle gange og har aldrig nogensinde haft problemer , et sikkert betalingsmiddel , da ens konto oplysninger ikke kan ses ved køb . Kan ikke forstå at så mange har dårlige erfaringer . Men kan dog også læse at nogle af klagerne er overdrevne .

Brian
2018-09-10 15:23:38

Virker hele tiden uden problemer

Har haft PayPal siden de startede og det kører uden problemer. Jeg kan slette ikke se hvor folk har så mange problemer da den er det samme service verden over.Det kan kun anbefales til net-køb og salg.

Lasse Schmidt
2019-09-08 21:31:45

En perfekt mellemled til betaling.

En perfekt mellemled til betaling.De har hjulpet mig adskillige gange også med udenlandske tvister.Selv på brugte varer i Den Blå Avis giver de sikkerhed.

Martin
2020-02-27 22:59:33

Paypal har for høje gebyre men er stadig et godt værktøj.

På trods af PayPal's alt for høje gebyre, hvilket er ok siden PayPal skal tjene penge selfølgelig men de er stadig høje, så kan jeg godt anbefale PayPal. Det er nemt og hurtigt at overføre penge til venner og familie, men PayPal kan også bruges til at modtage betalinger fra køb igennem eBay f.x.

Steen Aarup Thomsen
2020-03-02 15:31:35

Har brugt PayPal til en del handler…

Har brugt PayPal til en del handler uden problemer og har fået penge refunderet pga manglede levering af vare.

Terese Pedersen
2016-09-04 22:41:24

Kun godt at sige om Paypal

Har kun haft gode erfaringer med paypal, og den sikkerhed der gives i forbindelse med køb. Når en sælger ikke har reageret ved henvendelse, fordi de ikke har sendt varen, har det hver gang hjulpet at kontakte Paypal. Det er en tryk og sikker måde at handle på.

Få nu styr på det
2019-07-10 08:12:34

Har brugt PayPal uden problemer

Har brugt PayPal i snart 10 år uden problemer. Handler en del på bl.a. Ebay.com og discogs.com og betaler altid med PP. Har aldrig haft nogle problemer. Første halvår 2019 har jeg haft ca 30 handler - alt er forløbet efter planen

Dennis Jensen
2019-06-09 21:39:46

Har brugt paypal i mange år....

Har brugt paypal i mange år uden problemer. Kan klart anbefale det.Bruger det bla. Til at betale på ebay, spil osv.

madstoudal
2017-01-03 09:26:35

Fantastisk service

To gange har jeg oplevet at jeg ikke har modtaget min vare. Begge gange har PayPal taget sagen i deres hænder, og tilbagebetalt beløbet til min konto! Fantastisk service, og venligt personale.

FAQ for PayPal

Har PayPal en særlig priszone?

Ja, PayPal tilbyder en særlig priszone for kunder, der ønsker at købe produkter til lave priser. Kunder i denne særlige priszone kan modtage PayPal eksklusive Kampagnekode tilbud på specielle produkter. PayPal er sikker på, at der vil være en særlig overraskelse til kunder i rabatpriszonen.

Hvor meget kan jeg spare hos PayPal?

PayPal tilbyder lejlighedsvis sine kunder kampagner for at spare nogle penge med en række kampagner og tilbud. I Oktober tilbyder PayPal kunder rabatter som 60% Rabat På Populære Fitnessredskaber | Fitshop. Spar ekstra penge til dine ordrer med disse PayPal Rabat, kampagner og rabatter.

Er der nye tilbud hos PayPal?

PayPal har mange kampagner til kunder, så de altid kan få deres yndlingsprodukter til den billigste pris. Leder du efter 8 tilbud på PayPal? Du kan også gå til paypal.dk for at lære mere. Derudover kan du fortsætte med at følge PayPal sociale konti og ikke gå glip af nogen tilbud.

    Spar penge på PayPal
  • PayPal er et af Danmarks mest populære mærker, der sælger produkter til konkurrencedygtige priser og leverer tjenester af høj kvalitet. Hvis du vil finde de mest passende PayPal-produkter og bruge rabatter eller lære noget PayPal-salgsfremmende information, kan rabat-kupon.com imødekomme ethvert af dine behov. For at spare flere penge skal du bruge PayPal-kuponer og rabatkoder nedenfor. I Oktober 2022 fandt rabat-kupon.com 8 PayPal-kampagner til dig.Du kan vælge din foretrukne PayPal-rabat på denne side og gå til paypal.dk for at købe produkter. Hvis du ikke finder en passende PayPal-rabat, skal du fortsætte med at følge rabat-kupon.com, fordi teamet på rabat-kupon.com aktivt leder efter nye PayPal-rabatkoder og specialtilbud hver dag. Selvfølgelig kan du også se på andre butikker, som rabat-kupon.com tilbyder dig, og du kan helt sikkert finde dit yndlingsmærke.;
  • Trin til indløsning af PayPal-kuponer:
  • Vælg den PayPal-kupon, du vil bruge, og kopier;
  • Åbn paypal.dk-webstedet og shop;
  • Læg de varer, du vil købe, i indkøbskurven;
  • Indsæt PayPal-kuponkoden i boksen med salgsfremmende koder for at aktivere tilbuddet.

Samlet antal PayPal koder i Oktober 2022

Alle 8
Rabatkoder 0
Tilbud 8
Bedste rabat 60%
Sidst opdateret Oktober 2022