rabat-kupon.com
Hjem Alle Butikker PayPal Rabatkode

PayPal Rabatkode og Kupon maj 2022

Alle gyldige PayPal kuponkoder og kuponer - spar op til 70% i maj 2022

For at udnytte PayPal rabatter kan du benytte følgende PayPal Rabatkupon og PayPal Kampagnekode.

  • ALLE RABATTER
  • TILBUD

Nogle brugerkommentarer på 【PayPal】

Henrik Stougaard Nielsen
2020-06-08 18:46:58

Vild med deres portorefusion og…

Vild med deres portorefusion og forbrugerbeskyttelse. Men deres support er alt for ofte alt for ringe. De siger ofte det modsatte af det rigtige, og modsiger også ofte, hvad der står på deres egen hjemmeside.

Troels Bredahl
2020-06-03 14:43:54

Det virker...SUPER FORBRUGER…

Det virker...SUPER FORBRUGER BESKYTTELSE. SØRGER FOR AT SVINDELERERE IKKE FÅR PENGENE.

A Kahrimanovic
2020-06-02 18:38:18

godt gået paypal

Jeg har brugt Paypal siden den kom på marked,og har aldrig haft problemer,og man er godt beskyttet hvis en handel gå skævt. Fx. jeg har ikke modtaget en vare bestilt på via en østrigs webside og eftet 3 uger har paypal tilbageført fuld beløb som je har betalt.

Per Dybboe
2020-05-26 21:38:56

Brugt PayPal i mange år uden problemer.

jette lind-jørgensen
2020-05-18 14:44:59

Hvordan kan jeg få fat på jer

Hvordan kan jeg få fat på jer - har brug for tlf nummer - ????der er intet i jeres hjælpecenter der kan bruges af mig

Damir Cilovic
2020-05-11 07:23:51

Skrupelløs i deres manipulering med "vekselkurser".

Jeg har brugt Paypal i mange år, men gang på gang hvis jeg måtte returnere en vare og få tilbagebetaling kunne jeg se, at Paypal systematisk udnyttede deres "interne vekselkurs" for at betale mig flere hundrede kroner mindre tilbage end hvad jeg oprindeligt havde betalt for varen.De er ligesom alle andre kapitalistiske forretninger kun interesseret i at få en bid af kagen, men de tager mere i munden, end de kan gabe over. Derfor er de fordele de reklamerer med i sidste ende en dyrere fornøjelse end hvad det burde være.Jeg vil fremadrettet bruge Paypal til mindre transaktioner og bruge min egen banks vekselkurs, da Paypal ikke er nogen for "pal" når de tager en ordentlig portion vha. af deres egne "vekselkurser" som altid virker i deres favør.

Thomas
2020-04-28 08:28:13

Nemt og sikkert

Nemt og sikkertJeg er super glad for Paypal og bruger det ALTID. Der er aldrig problemer

HELMUTH ASPERNIG
2020-04-19 14:28:15

får besked på at der trækkes et beløb

får besked på at der trækkes et beløb. Hvad gør man når det er en vare man ikke har købt? Det er utilfredsstillende at man ikke kan kontakte jer eller afvise en sådan opkrævning.Hvad service giver I?Er der nogen mulighed for at stoppe betalingen?Der er så mange spørgsmål man ikke får svar på....

Lars Kofoed-Nielsen
2020-03-09 19:35:13

Jeg har en paypal konto

Jeg har en paypal konto, som jeg bruger når jeg køber ting på nettet, og der er aldrig nogen problemer med at bruge paypal.Jeg har haft 2 tilfælde, hvor jeg har købt ting på nettet som jeg ikke har fået leveret og hvergang har jeg oprettet en sag hos paypal og jeg har fået pengene tilbage. DET VIRKER BARE.

Steen Aarup Thomsen
2020-03-02 15:31:35

Har brugt PayPal til en del handler…

Har brugt PayPal til en del handler uden problemer og har fået penge refunderet pga manglede levering af vare.

Kenneth Nørregaard
2020-03-01 11:06:40

Fantastisk service PayPal

Fantastisk service, jeg fik alle mine penge tilbage fra en svindler i USA. Hvis man ikke vil snydes kan jeg kun anbefale PayPal, 1.000 tak for hjælpen med at få mine ialt 9.000 kr tilbage PayPal:)Et firma sendte mig defekte bildele 2 gange i træk. En af pakkerne havde en værdi af $ 1.000, men i stedet for nye dele sendte Fastreligion mig defekte dele. Heldigvis hjalp Paypall mig med at få mine penge tilbage uden problemer, da det tydeligt var, hvad der foregik.

Martin
2020-02-27 22:59:33

Paypal har for høje gebyre men er stadig et godt værktøj.

På trods af PayPal's alt for høje gebyre, hvilket er ok siden PayPal skal tjene penge selfølgelig men de er stadig høje, så kan jeg godt anbefale PayPal. Det er nemt og hurtigt at overføre penge til venner og familie, men PayPal kan også bruges til at modtage betalinger fra køb igennem eBay f.x.

RN
2020-02-06 17:32:32

I har næsten altid været perfekt

I har næsten altid været perfekt, håber at i kan også løse mine problemer denne her gang!

Søren
2020-01-09 13:30:19

God betalingsløsning

Jeg har anvendt PayPal i efterhånden en del år og været fuldt ud tilfreds med betalingsløsningen. Kurserne kan man jo altid diskutere, men ved handel på tværs af landegrænser synes betalingsløsningen i mine øjne god. PayPal kan yde en service som din bank aldrig vil kunne.For første gang gennem disse år, har jeg netop haft en tvist med en sælger om en vare, der efter min opfattelse var forkert beskrevet og ikke var blevet købt, hvis jeg havde kendt til varens reelle beskaffenhed.Efter at jeg måtte opgive at blive enig med sælger rejste jeg sagen over for PayPal, der reagerede nærmest prompte og gik ind i sagen og fik den løst - og tak for det!Navigering inde på deres hjemmeside kan klart forbedres, idet deres såkaldte Løsningscenter med tilhørende funktionaliteter synes lidt vanskelige at finde og anvende, men jeg kan kun rose PayPal for at tage aktion på min sag.De negative anmeldelser her på Trustpilot kan jeg således ikke genkende og har aldrig oplevet noget negativt i forbindelse med at anvende betalingsløsningen.

Stephanie Kromann Jensen
2019-10-10 12:25:01

De har trukket 36 kr aner ikke hvad det…

De har trukket 36 kr aner ikke hvad det er for nogle penge vil gerne have dem tilbage NU da jeg skal bruge dem til at overleve resten af måneden

    Spar penge på PayPal
  • PayPal er et af Danmarks mest populære mærker, der sælger produkter til konkurrencedygtige priser og leverer tjenester af høj kvalitet. Hvis du vil finde de mest passende PayPal-produkter og bruge rabatter eller lære noget PayPal-salgsfremmende information, kan rabat-kupon.com imødekomme ethvert af dine behov. For at spare flere penge skal du bruge PayPal-kuponer og rabatkoder nedenfor. I maj 2022 fandt rabat-kupon.com 7 PayPal-kampagner til dig.Du kan vælge din foretrukne PayPal-rabat på denne side og gå til paypal.dk for at købe produkter. Hvis du ikke finder en passende PayPal-rabat, skal du fortsætte med at følge rabat-kupon.com, fordi teamet på rabat-kupon.com aktivt leder efter nye PayPal-rabatkoder og specialtilbud hver dag. Selvfølgelig kan du også se på andre butikker, som rabat-kupon.com tilbyder dig, og du kan helt sikkert finde dit yndlingsmærke.;
  • Trin til indløsning af PayPal-kuponer:
  • Vælg den PayPal-kupon, du vil bruge, og kopier;
  • Åbn paypal.dk-webstedet og shop;
  • Læg de varer, du vil købe, i indkøbskurven;
  • Indsæt PayPal-kuponkoden i boksen med salgsfremmende koder for at aktivere tilbuddet.

Samlet antal PayPal koder i maj 2022

Alle 7
Rabatkoder 0
Tilbud 7
Bedste rabat 70%
Sidst opdateret maj 2022