rabat-kupon.com
Hjem Alle Butikker Rejsekort Rabatkode

Rejsekort Rabatkode og Kampagnekode Januar 2022

Alle gyldige Rejsekort kuponkoder og kuponer - spar op til 70% i Januar 2022

Hvis du ikke vil betale for meget for dine Rejsekort produkter, kan du altid nyde den gratis Rejsekort Kampagnekode. Dagens øverste tilbud: 70% rabat.

  • ALLE RABATTER
  • TILBUD

Nogle brugerkommentarer på 【Rejsekort】

Laurits Bergenholtz
2020-06-03 19:53:29

det er et kæmpe scam når man går fra ungdomskort til rejsekort

det er et kæmpe scam når man går fra ungdomskort til rejsekort!! for det er fanme svært at huske at tjekke ud hver gang... og så fordi man ikke tjekker ud, koster det lige pluslig ekstra??? jeg har jo ikke kørt længere bare fordi jeg ikke har tjekket ud? hvorfor ikke bare gøre sådan at man bare tjekkede ind næste gang og så blev den næste tur bare en ekstra tur dyrere? og hvordan ved jeg at tjek ud hjemmesiden virker? der står ikke noget om at jeg har beholdt mine penge eller om jeg har betalt 50 kr. ekstra, eller hvor meget det nu er.Jeg er bare lidt frustreret over om jeg betaler ekstra selvom jeg husker at tjekke ud på hjemmesiden, efter jeg har glemt det på stationen?

Pernille Ristorp Andersen
2020-05-23 08:38:58

God service

Jeg havde mistet mit kort, og en venlig sjæl havde fundet det og indleveret det til rejsekort. Som netop har sendt det til mig med posten. Altsammen uden jeg har bedt om det. Det synes jeg er god service

Petru Dorin Epure
2020-05-13 11:32:25

Uvenlig kundeservice som grænser til det ubehagelige: de lader dig ikke tale ud og de lytter ikke efter, imens man heller ikke kan indtaste karakterer i deres ratingssystem efter samtaler

Vær ekstra opmærksom på, ved udskifning af bank eller kreditkort.Efter optankning, har jeg dobbelttjekket telefonisk dagen før rejsen for at sikre at der var dækning på rejsekortet, så får man alligevel tilsendt en faktura, 4 uger efter. Så tænker man, hvad er pointen i at tilbyde tank-op eller automatisk tank-op i 2020 når det ikke virker?Rejsekort.dk har pt. et utrolig indviklet sæt regler når det drejer sig om kreditkortskifte, ikrafttrædelse (de kalder den "registrering ") af tank-op-aftale (først efter 5 timer ved check-ind på stationer hhv. 24 timer i busser dog senest 30 dage), manglende reistrering af øjeblikkelige op-tankning, sletning af betalingsaftale (som ikke kan gøres via selvbetjeningen, men kun ved at kontakte Rejsecenter/salgssted), mange oplever også besvær ved udbetaling af saldoen på et spærret eller udløbet rejsekort, rejseoplysninger går kun 1 år tilbage uden mulighed for at se samtlige rejse på én enkelt side og undgår 117 scrollinger på undersider, og og og.... Men spændende hjemmeside.Rejsekort.dk får dog 3 stjerner for deres anstrængelse og smart måde at erstatte gamledags billetter.

Bente
2020-04-29 19:32:19

Fin service

Jeg fik en mail om, at mit Rejsekort skulle fornyes. Det kunne jeg gøre nemt ved at trykke på linket i mailen. Men er det ikke lige præcis det man altid får at vide, at man ikke skal åbne et vedhæftet link, og at offentlige instanser altid vil henvise til e-boks eller til deres egen hjemmeside? Jeg ringede derfor til Rejsekortet og talte med en utrolig flink og hjælpsom medarbejder, som selv foreslog at forny kortet for mig, så jeg ikke behøvede at bruge linket. Fin service, men hvad er det mon jeg har misset i de informationer vi plejer at få fra det offentlige?

sf
2020-04-29 13:47:07

God og kompetent service

Altid virkelig god service.Jeg synes virkelig altid at man får mega god service hver gang man ringer til rejsekort. Jeg ordner flere gange sager for min mor når hun glemmer at tjekke ind/ud og må sige at det er virkelig god, venlig og kompetent service man får hver gang.

Ida mys
2020-04-06 09:03:45

Tak til Rune hos Rejsekort kundeservice

Jeg havde misforstået hvordan man kunne få pengene refunderet til sit pendler kombi kort, så jeg aktiverede kortet for at "inaktivere" det. Men blev så opkrævet penge for denne måned. Rune var rigtig forstående, og anbefalede mig at ringe ind næste gang jeg var i tvivl om hvad jeg skulle gøre - det vil jeg så gøre! :-) Rune var rigtig god at snakke med, og var forstående overfor min situation og hjalp med med noget tilbagebetaling og ændring af mit pendlerkombi rejsekort. Tak for hjælpen Rune! :-)

Michael
2020-03-23 13:31:52

Tak Peter Christensen og Rejsekort kundecenter

Jeg glemte at tjekke ud på hovedbanen fra Hvidovre, i stedet skete udtjek helt i Odense til trods for jeg havde anden billet til tog ....Ups... 270 kr ekstra eller noget i den dur. Jeg ringede til KD center + anmeldt via deres HP og samme dag fik jeg mail omkring at sagen var behandlet og beløbet er på vej tilbage. Tak for hurtigt behandling Peter Christensen og fra kundecenter, det betyder især meget lige nu trods for at det var egen fejl.

Maria Langkjær Andersen
2020-02-26 08:43:02

Prisstigning uden varsel

Har lige opdaget, at mit pendlerkort er steget i pris... efter to måneder. Gad vide, hvorfor rejsekort ikke har oplyst mig om prisstigningen på mail eller lignende?

Danny Hedegaard
2020-01-27 22:50:27

Fair og konstruktiv kundeservise hos Rejsekort

Jeg har bemærket omfanget af dårlige anmeldelser, af Rejsekort.Det er ikke mit ærinde, at opponere mod de anmeldelser som andre har skrevet.Men jeg føler anledning til, at skrive om min egen positive oplevelse, af den behandling jeg har fået af Rejsekort's kundeservice.Desværre har jeg glemt at chekke ud i et omfang, der har gjort mig til kandidat til at få mit kort spærret, og sat i karantæne i et år, før jeg igen ville kunne købe et rejsekort.Selvom Rejsekort allerede kunne have sat mig i karantæne, modtog jeg en mail, hvor man præciserede et behov for få opklaret mine seneste rejser, og hvor de bad om min medvirken til det.I en meget konstruktiv gensidig dialog, lykkedes det at få mig korrekt opdateret i systemet, og jeg kunne beholde mit Rejsekort.Efterfølgende har jeg taget mig sammen til, at få installeret Chekudvej på min telefon, og vil selvfølgelig bestræbe mig på, fremadrettet at blive bedre til at huske at chekke ud.Jeg har foreslået Rejsekortet, at de indfører dummebøder til sådan nogle kunder som mig, i stedet for karantæne og spærring af kort.Eller i det mindste, at man selv kunne vælge om man vil betale en dummebøde på eksempelvis 500 kr eller 1000 kr, eller komme i karantæne.Men det har de venligt svaret mig, at de ikke ønsker at indføre.Kan for eget vedkommende kun sige, at jeg er blevet overordentligt godt behandlet i en situation, som jeg selvforskyldt var havnet i.Venlig hilsenDanny Hedegaard

Anmelder
2020-01-13 15:48:25

Nåede at blive lidt træt

Nåede at blive lidt træt, da jeg fik mail om at mit rejsekort åbenbart havde nået udløbsdato. Men da jeg ringede til kundeservice, tilbød den søde pige at bestille det nye kort for mig.Hun opdagede samtidig en rejse, hvor jeg havde betalt for meget pga et glemt tjek ud. Det ordnede hun for mig i telefonen, så jeg fik både sparet tid og penge ved at ringe.Tak til Rikke, det er kundeservice efter mit hoved!!! Hold fast i gode medarbejdere!!

Sarah Emilie
2020-01-09 19:58:17

selvom jeg også har været voldsomt…

selvom jeg også har været voldsomt irriteret over rejsekort og deres regler, er deres medarbejdere altid søde og hjælpsomme. Desuden synes jeg kortene fungerer fint - selvom det er noget bøvl man skal ud af toget og tjekke ud/ind, hvis man har pendlerkort der dækker et område - og skal rejse videre. Specielt til dem der ikke ønsker flex/kombi kort

Dennis
2019-12-06 16:00:26

God service vedr fejl hos kiosk på…

God service vedr fejl hos kiosk på station der havde smidt mit kort ud . ( De sender et nyt uden beregning)Havde ellers kun hørt dårligt om rejsekortet

Julie Cecilie Jensen
2019-12-06 14:07:30

Perfekt

Har henvendt mig flere gange og bliver altid mødt af søde, kompetente medarbejdere. Talte i dag med Anders. Jeg efterlades med er indtryk af en medarbejder som ved hvad han taler om, som hjælper og finder en løsning.

Hans
2019-10-15 15:24:41

Når det fortjenes

Når det fortjenes, skal der også gives ros. Jeg har tidligere skrevet en dårlig anmeldelse at brugerfladen som jeg syntes er bagud for sin tid.Men når man får en Rejsekort-medarbejder i røret, er der en forståelse og god dialog. Så fem stjerner for god personlig betjening, og løsning af problem.

Michael Jensen
2019-08-28 20:22:07

Enkelt at bruge og meget billige…

Enkelt at bruge og meget billige rejser, når man først "har afluret" den måd, som priserne beregnes på, rabatter udenfor myldretiden osv.Hjemmesiden kunne være meget bedre. Prisberegneren er vigtig, men den er gemt inde i al mulig anden tekst. Jeg ville også gerne kunne aflæse med min smartfon, om kortet nu er tjekket rigtigt ind, samt kunne tjekke ind og ud med en app.

    Spar penge på Rejsekort
  • Rejsekort er et af Danmarks mest populære mærker, der sælger produkter til konkurrencedygtige priser og leverer tjenester af høj kvalitet. Hvis du vil finde de mest passende Rejsekort-produkter og bruge rabatter eller lære noget Rejsekort-salgsfremmende information, kan rabat-kupon.com imødekomme ethvert af dine behov. For at spare flere penge skal du bruge Rejsekort-kuponer og rabatkoder nedenfor. I Januar 2022 fandt rabat-kupon.com 10 Rejsekort-kampagner til dig.Du kan vælge din foretrukne Rejsekort-rabat på denne side og gå til rejsekort.dk for at købe produkter. Hvis du ikke finder en passende Rejsekort-rabat, skal du fortsætte med at følge rabat-kupon.com, fordi teamet på rabat-kupon.com aktivt leder efter nye Rejsekort-rabatkoder og specialtilbud hver dag. Selvfølgelig kan du også se på andre butikker, som rabat-kupon.com tilbyder dig, og du kan helt sikkert finde dit yndlingsmærke.;
  • Trin til indløsning af Rejsekort-kuponer:
  • Vælg den Rejsekort-kupon, du vil bruge, og kopier;
  • Åbn rejsekort.dk-webstedet og shop;
  • Læg de varer, du vil købe, i indkøbskurven;
  • Indsæt Rejsekort-kuponkoden i boksen med salgsfremmende koder for at aktivere tilbuddet.

Samlet antal Rejsekort koder i Januar 2022

Alle 10
Rabatkoder 0
Tilbud 10
Bedste rabat 70%
Sidst opdateret Januar 2022