rabat-kupon.com
Hjem Alle Butikker Sengefabrikken Rabatkode

Sengefabrikken Rabatkode og Kampagnekode December 2022

Alle gyldige Sengefabrikken kuponkoder og kuponer - spar op til 80% i December 2022

Hvis du ikke vil betale for meget for dine Sengefabrikken produkter, kan du altid nyde den gratis Sengefabrikken Kampagnekode. Dagens øverste tilbud: 80% rabat.

 • ALLE RABATTER
 • RABATKODER
 • TILBUD

REKLAME

Prøv alle Sengefabrikken-koder ved kassen med ét klik.

Betroet af 2.000.000+ brugere

Verificeret

Nogle brugerkommentarer på 【Sengefabrikken】

Lisbeth
2020-01-06 11:28:35

Kun et ord...SUPER !

Købte Black Friday 1stk. Kongsberg LUX - 180x200 cm. Tilkøbte Ende gavl - lagenpakke, samt stålben.Nem købsproces m/hjælp over nettet, da vi skulle have andre ben med.Sengen leveret 2 uger efter, men den lagenpakke, som var med i tilbuddet i anledning af Black Friday manglede. Få dage efter modtog vi en opgradering og levering af lagenpakken. Vi er meget tilfredse med vores nye seng. Især lyset under sengen er et ekstra +.Kan kun give vores varmeste anbefaling.

Sidsel
2019-04-08 10:29:43

Fantastisk kundeservice!

Har fået fantastisk kundeservice af Monika! Hun går langt for at gøre kunden glad. Jeg havde kigget på en topmadras lørdag aften, som var på tilbud. Havde sendt et spørgsmål og da jeg fik svar er par timer senere var den ikke længere på tilbud. Det fixede Monika, så jeg fik den til den pris, jeg havde set da jeg spurgte ind til den. Har haft en del kontakt med Monika omkring seng også og hun får simpelthen mine allerbedste anbefalinger! Dertil er deres Visco air en rigtig god topmadras og den eneste memory, jeg kan ligge på uden at vågne badet i sved.

Marianne Meinel Bøgkjær
2018-05-14 06:30:40

En helt igennem fantastisk oplevelse

En helt igennem fantastisk oplevelse. Jeg havde ikke drømt om at min topmadras blev leveret så hurtigt. Den er skøn at ligge på og vi er så glade for den. Tusinde tak til Sengefabriksudsalg.

Kim Vagner
2020-03-18 19:42:53

Super lækker seng i 140 x 200

Super lækker seng i 140 x 200, perfekt levering med dele i strålende indpakning og generelt bare fin service.Eneste lille tanke (som ikke trækker stjerner)var de medsendte skruer til at montere beslag til ben. De var simpelthen for dårlige og jeg knækkede 4 stk i skruehovedet da jeg brugte forsigtig skruemaskine. Det må være muligt at levere stærkere skruer uden det vælter økonomien.Bh Kim

heidie larsen
2019-01-12 12:08:58

Mega godt produkt og pengene værd

For nogle år siden bestilte jeg visco air topmadras fordi jeg havde hørt at de var gode til af aflaste ryg smerte. Har været rigtig glad for dem indtil for et par måneder siden, hvor jeg syntes at de blev for bløde og svære at vende sig på. Gik derfor ind på deres hjemmeside og chatte med Alexander og Jacob som begge anbafalede latex deluxe topmadras. Jeg bestilte en 90x200 topmadras som kom 2 dage efter☺ jeg er glædelig overraske over hvor godt min ryg/lænd har tage imod, at topmadrasser skubber lidt igen istedet for at den forme sig efter kroppen som visco air gjorde. Jeg har overhoved ikke ondt i ryggen når jeg stå op om morgen efter at have sovet på deluxe i 4 dage nu.

Bjarne _
2020-04-01 03:22:38

Opdagede 3 dage efter bestilling at den…

Opdagede 3 dage efter bestilling at den bestilte seng havde de forkerte mål.Sendte mail sent om aftenen og modtog 2 min. senere bekræftelse på de nye mål.Det er den hurtigste og bedste kundeservice jeg længe har oplevet.Hvis sengen og leveringen lever op til dette er det et super køb.

Finn
2019-12-12 17:09:46

Glimrende topmadras til en fornuftig…

Glimrende topmadras til en fornuftig pris, og med mål som jeg ikke har set andre steder

Sidsel
2019-03-11 15:15:07

Fin chatfunktion og hurtig ekspedition

Bestilte topmadras søndag og en time efter (på en søndag!) fik jeg mail om at den var afsendt og at jeg ville modtage den efter 1-2 hverdage. Der gik så tre, men det var vist GLS, der sad på bremsen der. Brugte chatten nogle gange og det fungerede superfint. Jeg var ikke så vild med topmadrassen og skrev dagen efter, men ville miste 75% af hvad jeg havde betalt ved at returnere den, så det gjorde jeg ikke. Min mand prøvede den i stedet og nu vil han ikke høre tale om at sælge den:-)Det er et plus, at den ikke er vakuumpakket, så den er til at bruge med det samme og samtidig lugtede den ikke særlig meget modsat en anden jeg modtog fra Jysk.

Ute Petersen
2018-05-29 09:45:43

En oplevelse som jeg vil huske…

En oplevelse som jeg vil huske "selvfølgelig for det gode"God, venlig og kompetent telefonisk rådgivning inden bestillingenSuper info omkring ordrebehandling og leveringOg sidst men ikke mindst en super god seng

parighasana
2019-08-24 18:59:54

vi elsker vores madras

vi elsker vores madras. levering var helt ok.

FAQ for Sengefabrikken

Kan jeg finde en speciel priszone hos Sengefabrikken?

Ja, for at spare endnu mere på Sengefabrikken, skal du besøge sengefabriksudsalg.dks særlige priszone. Sengefabrikken tilbyder også mange Kupon i rabatpriszonen, så kunderne kan spare endnu flere penge. Sengefabrikken specialpriszone vil give kunderne en særlig overraskelse. Kom og køb den!

Hvor meget kan jeg spare hos Sengefabrikken?

Sengefabrikken giver forbrugerne letanvendelige Kampagnekode fra et kundeperspektiv. Find den Sengefabrikken Rabatkupon og de rabatter, du ønsker, på rabat-kupon.com og få op til 80%. Brugere af rabat-kupon.com sparer i gennemsnit D.kr.42 på Sengefabrikken, ifølge forbrugerdata. Tøv ikke! Besøg rabat-kupon.com med det samme.

Hvad er Sengefabrikken seneste tilbud til kunder?

Sengefabrikken holder ofte særlige kampagner for at give tilbage til kunderne. Lad deres kunder købe det, de ønsker, til en god pris. Der er 53 rabatter til Sengefabrikken på rabat-kupon.com, klik for at vælge din favorit. Sengefabrikken vil også opdatere deres kampagner og rabatter på sociale platforme fra tid til anden. Hvis du ikke vil gå glip af noget, kan du følge dem på Instagram, Facebook osv. for at lære mere.

Lignende Onlinebutikker Med Rabatkoder

Nogle indkøbstips til Sengefabrikken

1. Har Sengefabrikken en fysisk butik eller et showroom?
Ingen. Bed Factory er en online butik uden fysisk butik eller showroom. Sengefabrikken mener, at du ikke kan prøve en 5-minutters seng, og så sørg for, at det er den rigtige seng til dig; kort fortalt giver den ikke et rigtigt billede, for mellem 5 minutters søvn per nat og 6-9 timers søvn per nat. En enorm forskel.
2. Hvordan ved jeg, om kunden vil sende på en bestemt dato?
Når du bestiller via Sengefabrikken's online butik, vil du modtage en ordrebekræftelse sendt til dig via e-mail, og du kan svare med den krævede leveringsdato. Sengefabrikken vil modtage disse oplysninger den dag, du bestiller.
3. Bør kunder vælge Pocket eller Multipocket??
Om du vælger en seng (eller madras) med lommefjedre eller flere lommefjedre afhænger af din vægt og præferencer. Hvis din vægt er mindre end 95/100 kg, anbefaler Sengefabrikken at bruge lommefjedre, og hvis din vægt overstiger 100 kg, anbefales det at bruge flere lommefjedre.

Nogle virksomhedsoplysninger om Sengefabrikken

Hos Sengefabrikken fokuserer de på kvalitet og pris for at producere holdbare senge til forbrugerne. Alle senge på Sengefabrikken er lavet i Danmark og er omhyggeligt designet og testet for at sikre, at du kan få en god nats søvn i de næste par år. Sengefabrikken tror på kvaliteten af ​​produkterne, så Sengefabrikken giver dig altid et minimum af 15-års garanti.

  Spar penge på Sengefabrikken
 • Sengefabrikken er et af Danmarks mest populære mærker, der sælger produkter til konkurrencedygtige priser og leverer tjenester af høj kvalitet. Hvis du vil finde de mest passende Sengefabrikken-produkter og bruge rabatter eller lære noget Sengefabrikken-salgsfremmende information, kan rabat-kupon.com imødekomme ethvert af dine behov. For at spare flere penge skal du bruge Sengefabrikken-kuponer og rabatkoder nedenfor. I December 2022 fandt rabat-kupon.com 53 Sengefabrikken-kampagner til dig.Du kan vælge din foretrukne Sengefabrikken-rabat på denne side og gå til sengefabriksudsalg.dk for at købe produkter. Hvis du ikke finder en passende Sengefabrikken-rabat, skal du fortsætte med at følge rabat-kupon.com, fordi teamet på rabat-kupon.com aktivt leder efter nye Sengefabrikken-rabatkoder og specialtilbud hver dag. Selvfølgelig kan du også se på andre butikker, som rabat-kupon.com tilbyder dig, og du kan helt sikkert finde dit yndlingsmærke.;
 • Trin til indløsning af Sengefabrikken-kuponer:
 • Vælg den Sengefabrikken-kupon, du vil bruge, og kopier;
 • Åbn sengefabriksudsalg.dk-webstedet og shop;
 • Læg de varer, du vil købe, i indkøbskurven;
 • Indsæt Sengefabrikken-kuponkoden i boksen med salgsfremmende koder for at aktivere tilbuddet.

Samlet antal Sengefabrikken koder i December 2022

Alle 53
Rabatkoder 1
Tilbud 52
Bedste rabat 80%
Sidst opdateret December 2022