rabat-kupon.com
Hjem Alle Butikker Shapeit Rabatkode

Shapeit Rabatkode og Rabatkupon December 2022

Alle gyldige Shapeit kuponkoder og kuponer - spar op til 70% i December 2022

Når du bruger Shapeit Kupon og Shapeit Rabatkupon, kan du se frem til en større prisreduktion på Shapeit.

  • ALLE RABATTER
  • TILBUD

REKLAME

Prøv alle Shapeit-koder ved kassen med ét klik.

Betroet af 2.000.000+ brugere

Verificeret

Nogle brugerkommentarer på 【Shapeit】

Karina Østergård
2020-06-06 07:03:40

Skønne leggings.

Skønne leggings.Hurtigt levering.Gode priser.

Honoré
2020-05-22 16:16:05

Fin oplevelse

Købte 4 par tights. Valgte at sende 2 af dem retur og havde en lidt udfordringer med det, men blev hurtigt løst, da jeg kontaktede kundeservice. Skulle nok have læst deres størrelses vejledning lidt grundigere men det er jo min egen fejl. Elles super fine produkter :)

Asta Jensen
2020-05-29 19:08:26

KÆMPE ANBEFALELSE

Har nu købt 2 par tights. Det første i Hørsholm, og det andet par over nettet. I Hørsholm var det en hjælpende og smilende pige, der hjalp mig med at finde, hvad jeg havde brug for. Da jeg handlede over nettet, blev de leveret med det samme. Alt i alt pisse god oplevelse, og langt fra sidste gang!

Camilla Lienhøft
2020-06-03 07:28:03

Jeg har altid haft gode oplevelser med…

Jeg har altid haft gode oplevelser med mine bestillinger fra Shapeit.dk Kundeservice er søde og venlige.Deres udvalg er stort og kvaliteten er lækker ! Det er nemt og simpelt at returnere, hvis man fortryder et køb ❣️It's simple - Shape it ✌️

Tina Hansen
2020-06-10 20:42:27

Hurtigt og nemt

Stine Skou Juul Jensen
2020-06-09 15:41:55

Lækre produkter

Lækre produkter, næsten altid gode tilbud og så er der hurtig levering :)

Kathrine Momberg
2020-05-29 18:21:27

Fuld tilfreds

Lisbeth Hjøllund Sørensen
2020-05-25 08:02:08

Altid hurtig og korrekt levering

Randi Blaabjerg
2020-06-11 13:09:13

Tilfreds

Hurtig levering og lækkert tøj.

Pernille Sander
2020-06-02 06:55:25

Super webshop

Meget nem og overskuelig webshop, og rigtig lækre varer. Supergode priser og lynhurtig levering.

FAQ for Shapeit

Sælger Shapeit gavekort?

Selvfølgelig. Shapeits netbutik sælger gavekort, der kan betales, når kunder foretager køb, fratrukket det tilsvarende beløb. Shapeits gavekort har et maksimumbeløb på DKK5000, og det er gyldigt i to år. Men hvis gavekortet er tabt, beskadiget, stjålet eller deaktiveret, er Shapeit ikke ansvarlig for det, så kunderne skal også passe godt på deres gavekort.

Hvordan kan jeg nyde den gratis forsendelsesservice, som Shapeit leverer?

Shapeit giver kunderne ubetinget gratis forsendelsesservice. Alle kunder, der handler her, kan nyde gratis leveringsservice, uanset hvad de køber, uanset deres betalingsbeløb. Det er også meget nemt for kunder at bytte varer her, og Shapeit betaler for denne del af forsendelsesomkostningerne for kunderne. Derfor kan kunder, der kæmper med fragtomkostninger, trygt handle her.

Shapeit Hvilke betalingsmetoder understøttes?

Shapeit giver kunderne flere betalingsmetoder at vælge imellem. Kunder kan vælge at bruge VISA, MasterCard og Dankert bankkort til at betale for deres ordrer. Shapeit understøtter også kunder, der bruger Mobile Pay og ViaBill som betalingsmetoder til at betale for deres ordrer. Desuden kan kunderne også nyde tjenesten med at købe, før de betaler gennem ViaBill.

Kan jeg købe noget i Shapeits særlige priszone?

Ja, Shapeit har en særlig priszone for kunder, der leder efter lave priser. Kunder i denne særlige priszone kan modtage Shapeit eksklusive Kampagnekode tilbud på specielle produkter. Der er mange fantastiske produkter til lave priser i Shapeit specialpriszonen, så shop nu!

Hvor meget kan jeg spare hos Shapeit?

Du kan spare meget på Shapeit med forskellige tilbud og rabatter fra Shapeit. I December kan kunderne nyde rabatter på op til 70%. Hver forbruger, der køber på Shapeit, sparer i gennemsnit D.kr.12.

Hvad er Shapeit seneste tilbud til kunder?

Shapeit ved, at kun gode priser kan tiltrække flere kunder, så de tilbyder ofte tilbud. Shapeits seneste tilbud og rabatter er blevet fanget af rabat-kupon.com og vist på siden med 53-tilbud, som du kan vælge imellem. Shapeit vil også opdatere deres kampagner og rabatter på sociale platforme fra tid til anden. Hvis du ikke vil gå glip af noget, kan du følge dem på Instagram, Facebook osv. for at lære mere.

Lignende Onlinebutikker Med Rabatkoder

Nogle virksomhedsoplysninger om Shapeit

Shapeit blev etableret i 2015 og er en virksomhed med base i Hørsholm. Shapeit har i mange år fokuseret på fitnessmode til kvinder og forsynet kvinder med mere end 1.500 forskellige stilarter af fitnesstøj. Det er det bedste valg til danske fitnessprodukter til kvinder. Uanset om det er en atlet, en fitness-entusiast eller en nybegynder, kan tøjet leveret af Shapeit perfekt tilpasse sig kundernes behov. Og Shapeit størrelser spænder fra XS til XXL, kvinder af enhver krop kan bære det og nyde det sjove ved fitness.

    Spar penge på Shapeit
  • Shapeit er et af Danmarks mest populære mærker, der sælger produkter til konkurrencedygtige priser og leverer tjenester af høj kvalitet. Hvis du vil finde de mest passende Shapeit-produkter og bruge rabatter eller lære noget Shapeit-salgsfremmende information, kan rabat-kupon.com imødekomme ethvert af dine behov. For at spare flere penge skal du bruge Shapeit-kuponer og rabatkoder nedenfor. I December 2022 fandt rabat-kupon.com 53 Shapeit-kampagner til dig.Du kan vælge din foretrukne Shapeit-rabat på denne side og gå til shapeit.dk for at købe produkter. Hvis du ikke finder en passende Shapeit-rabat, skal du fortsætte med at følge rabat-kupon.com, fordi teamet på rabat-kupon.com aktivt leder efter nye Shapeit-rabatkoder og specialtilbud hver dag. Selvfølgelig kan du også se på andre butikker, som rabat-kupon.com tilbyder dig, og du kan helt sikkert finde dit yndlingsmærke.;
  • Trin til indløsning af Shapeit-kuponer:
  • Vælg den Shapeit-kupon, du vil bruge, og kopier;
  • Åbn shapeit.dk-webstedet og shop;
  • Læg de varer, du vil købe, i indkøbskurven;
  • Indsæt Shapeit-kuponkoden i boksen med salgsfremmende koder for at aktivere tilbuddet.

Samlet antal Shapeit koder i December 2022

Alle 53
Rabatkoder 0
Tilbud 53
Bedste rabat 70%
Sidst opdateret December 2022