rabat-kupon.com
Hjem Alle Butikker Spies Rabatkode

Spies Rabatkupon og Kupon December 2021

Alle gyldige Spies kuponkoder og kuponer - spar op til 70% i December 2021

Du kan være sikker på, at du kan få Spies rabatter fra vores hjemmeside, der garanterer alle de store Spies Rabatkupon og Spies Rabatkode.

  • ALLE RABATTER
  • TILBUD

FAQ for Spies

Tilbyder du gavekort i Spies?

Ja det er. Det er ikke altid let at finde den rigtige gave, men hvis der er noget, der kan garantere lykke for evigt, så er det Spies s rejsegavekort. Rejse-gavekort er ikke kun velegnede til fødselsdagsbørn, men også til brude og brudgom og nye studerende. Fyld gavekortet med det beløb, du ønsker, så modtageren er et skridt tættere på drømmerejsen.

Hvad er rejseforsikringen for Spies?

Hvis ulykken sker på en ferie, giver den almindelige rejseforsikring dig ikke altid beskyttelse. Hvis der sker en ulykke under en charterflyvning, kan du få den første kronekompensation gennem rejseforsikringen leveret af Spies, og du får en maksimalt 10.000 danske kroner Fradragsberettigelsen. Når du er på ferie i udlandet, kan du også komme i kontakt med en dansk læge via din mobiltelefon.

Kan jeg annullere min ordre på Spies?

Nogle gange er du nødt til at ændre din rejseplan. Kun hvis du har købt Spies s afbestillings- og ændringsforsikring, og hvis du allerede har booket en charterflyvning, har du muligheden for at ændre din reservation. Ved at annullere og ændre forsikring kan du når som helst ændre din rejseplan inden for 30 dage før afrejse uden yderligere gebyrer.

Tilbyder Spies kunder reservationsrabatter?

Spies ved, at mange mennesker nu er ivrige efter at rejse til udlandet. Hvis du bestiller en charterflyrejse, der afgår senest den 31. oktober 2021, kan du nyde ubegrænset rejseplan eller gratis ændringer inden for 30 dage før afrejse eller på grund af sygdom Or opsige og annullere. Du skal betale et depositum 7 dage efter bestilling af din rejse. Hvis du annullerer, får du fuld refusion minus 150 $ administrationsgebyr på dette grundlag.

Nogle virksomhedsoplysninger om Spies

Spies er Danmarks førende rejsebureau med næsten 400 destinationer i mere end 60 lande. Det er en del af Nordic Leisure Travel Group, der har cirka 285.000 passagerer om året og kan arrangere charterflyvninger, krydstogter og fleksible ture med ruteflyvning til dem. Det giver også flybilletter og hotelophold til dem, der ønsker at rejse alene ... Spies har mere end 60 års erfaring med ferierejser, og de ved, hvordan man får dig til at føle dig sikker.

    Spar penge på Spies
  • Spies er et af Danmarks mest populære mærker, der sælger produkter til konkurrencedygtige priser og leverer tjenester af høj kvalitet. Hvis du vil finde de mest passende Spies-produkter og bruge rabatter eller lære noget Spies-salgsfremmende information, kan rabat-kupon.com imødekomme ethvert af dine behov. For at spare flere penge skal du bruge Spies-kuponer og rabatkoder nedenfor. I December 2021 fandt rabat-kupon.com 7 Spies-kampagner til dig.Du kan vælge din foretrukne Spies-rabat på denne side og gå til spies.dk for at købe produkter. Hvis du ikke finder en passende Spies-rabat, skal du fortsætte med at følge rabat-kupon.com, fordi teamet på rabat-kupon.com aktivt leder efter nye Spies-rabatkoder og specialtilbud hver dag. Selvfølgelig kan du også se på andre butikker, som rabat-kupon.com tilbyder dig, og du kan helt sikkert finde dit yndlingsmærke.;
  • Trin til indløsning af Spies-kuponer:
  • Vælg den Spies-kupon, du vil bruge, og kopier;
  • Åbn spies.dk-webstedet og shop;
  • Læg de varer, du vil købe, i indkøbskurven;
  • Indsæt Spies-kuponkoden i boksen med salgsfremmende koder for at aktivere tilbuddet.

Samlet antal Spies koder i December 2021

Alle 7
Rabatkoder 0
Tilbud 7
Bedste rabat 70%
Sidst opdateret December 2021