rabat-kupon.com
Hjem Alle Butikker Swapfiets Rabatkode

Swapfiets Rabatkupon og Kampagnekode maj 2022

Alle gyldige Swapfiets kuponkoder og kuponer - spar op til 70% i maj 2022

Samtidig sørger vi her på siden at holde dig opdateret med de nyeste Swapfiets Rabatkupon og bedste Tilbud som du med fordel kan benytte dig af og spare en masse penge.

  • ALLE RABATTER
  • TILBUD

Nogle brugerkommentarer på 【Swapfiets】

Claus Haug
2020-06-16 07:50:54

Super service

Super service når man skal modtage cyklen. Man får en god hjælp til lige og indstille cyklen og får godt forklaret hvordan det 2 system lås af cyklen virker

Ali Marwan
2020-06-14 23:20:13

Thumbs Up

God oplevelse og rare medarbejdere

Endre Haugland
2020-06-11 21:49:53

Cykel-takeout

Genial service at man bare kan få cyklen leveret på døren! Dejlig kundeservice også. Jeg er glad kunde!

Simon Telling-Petersen
2020-06-09 16:20:01

Super hurtig og effektiv betjening

Super hurtig og effektiv betjening, god service!

Ida Marie Rømler Cronfeld
2020-06-05 17:50:45

Sød og hurtig betjening

Sød og hurtig betjening, altid klar på at hjælpe hvis der er noget som helst

Loa Morell
2020-06-04 14:46:35

Rigtig tilfreds indtil videre

Jeg tilmeldte mig, og kunne hente cyklen to timer efter. Da jeg ankom var cyklen klar og lignede at den var næsten ny, selvom dette ikke er så vigtigt for mig. Jeg synes at det er fedt at det er bæredygtigt, og at en anden kan overtage den når jeg ikke skal have den længere engang.Det eneste jeg ikke kunne læse mig frem til, er at cyklen i det billige abbonement kun har et gear. Jeg kunne læse at deluxe har 7, men tænkte at den bille nok havde 3 så. Men den kører godt, og jeg har ikke brug for mere i KBH

F K
2020-06-03 12:17:35

Genialt koncept

Genialt koncept, hurtig og nem afhentning og god service. Har kun kørt på cyklen en dag, men den kører perfekt. Har taget cyklen med ét gear og den er super. 160kr om måneden, 140kr som studerende. Det kan næsten ikke betale sig at at købe cykel med reparationer, vedligehold, forsikring, tidsbesparelse, tyveri mm.

Rune Dalsgaard
2020-05-23 21:08:39

Plads til forbedringer

Jeg fik leveret en beskidt brugt, men funktionsdygtig cykel. Havde fået det indtryk, at der var tale om en ny cykel. Det viser sig, at baglygten ikke fungerer. Det burde de have checket ved levering. Der kommer også en underlig lyd fra forpartiet. Tester I ikke selv cyklerne inden i leverer? På Facebook praler de med 190 kroner i måneden, og undlader at oplyse omkring oprettelsesgebyret på 99 kroner. Har haft cyklen i 11 timer, og skal allerede booke første servicebesøg. Er ikke sådan helt vildt imponeret indtil videre. I kunne godt inkludere kurv, cykelhjelm, og noget så simpelt som en cykelpumpe. Så man får en komplet pakke. Jeres app virker ikke, når man skal bestille et servicebesøg, så ringer til jer i morgen. Når man afslutter aftalen, så henter de ikke cyklen igen. Den skal indleveres i mejlgade. Der kan service også forbedres.Update: Er lige blevet kunde hos en bank, som give 150 kroner i rabat. Skrev til kundeservice, og de har krediteret 150 kroner til mig. Det er god service!

Katrine Juhl Petersen
2020-05-07 07:32:49

Nemt og hurtigt eftersyn

Hurtig eftersyn med fiks af problemerne plus resten af cyklen også lige blev smurt og strammet op.

Henning Nygaard
2020-05-04 16:27:31

Fantastisk service

Fantastisk service. Levering til døren med et stort smil. Kun de bedste anbefalinger herfra.

Marie frederikke Damgaard
2020-05-04 10:53:08

Rigtig hurtig og god service

Rigtig hurtig aflevering af cykel ved min popæl. Efter 1 måned virker cyklen stadig ubeklageligt. En rigrig god by cykel.

Laura Viberg Just
2020-04-19 12:11:19

Genial

Genial, høflig og rigtig god service, både igennem konceptet men også den søde medarbejder :)

Peter Fast
2020-04-17 13:28:08

Fremragende service.

Camilla Maria Olsen
2020-04-06 16:12:53

Nem swap med swap

Nem og hurtig cykel udskiftning!

Marie Bach
2020-03-31 07:31:51

De er meget hjælpsomme når man skriver…

De er meget hjælpsomme når man skriver og ringer til dem. God og hurtig service.

FAQ for Swapfiets

Hvordan kan jeg opsige mit abonnement i Swapfiets?

Du kan opsige dit abonnement via din online-konto eller i appen Swapfiets. Dette kræver den samme e-mail-adresse, som du brugte til at registrere cyklen. Klik på "Afmeld" under "Abonnementer". Det vigtigste er, at din opsigelsesperiode og reglerne for returnering af cyklen, du altid kan vælge at returnere cyklen på forhånd, men dette fritager dig ikke for at betale for abonnementsperioden.

Tilbyder Swapfiets studenterrabatter?

Ja, Swapfiets ved, at studerende har økonomiske vanskeligheder i mange aspekter, såsom studieafgift, boggebyr eller opholdsgebyr, så for at mindske byrden for studerende kan reservationer i Aalborg og andre områder spare omkring 20 kr! Behøver kun at levere gyldige dokumenter for at bevise din identitet!

Leverer Swapfiets garantiservice?

Du behøver ikke selv at reparere din cykel. Alle Swapfiets butikker kan tilbyde samme dag. Selvfølgelig kan du også vælge at reparere den på stedet inden for 48 timer. Hvis det tager længere tid, får du en ny cykel, så du hurtigt kan komme på vejen igen.

Nogle virksomhedsoplysninger om Swapfiets

Swapfiets er et ungt startup-selskab, der blev grundlagt i 2014. I starten var ideen meget enkel. Det var bare, at tre eller fem venner ønskede at danne en cykelreparationsklub alene. Som et resultat blev den større og større. I dag har den filialer i Holland, Tyskland og Belgien. Det mest intime er, at når du har bestilt online, kan du vælge at afhente i butikken eller levere det til dit hjem, og du kan angive dato og tidsperiode, så der er ingen grund til at gå til butikken for at vente .

    Spar penge på Swapfiets
  • Swapfiets er et af Danmarks mest populære mærker, der sælger produkter til konkurrencedygtige priser og leverer tjenester af høj kvalitet. Hvis du vil finde de mest passende Swapfiets-produkter og bruge rabatter eller lære noget Swapfiets-salgsfremmende information, kan rabat-kupon.com imødekomme ethvert af dine behov. For at spare flere penge skal du bruge Swapfiets-kuponer og rabatkoder nedenfor. I maj 2022 fandt rabat-kupon.com 7 Swapfiets-kampagner til dig.Du kan vælge din foretrukne Swapfiets-rabat på denne side og gå til swapfiets.dk for at købe produkter. Hvis du ikke finder en passende Swapfiets-rabat, skal du fortsætte med at følge rabat-kupon.com, fordi teamet på rabat-kupon.com aktivt leder efter nye Swapfiets-rabatkoder og specialtilbud hver dag. Selvfølgelig kan du også se på andre butikker, som rabat-kupon.com tilbyder dig, og du kan helt sikkert finde dit yndlingsmærke.;
  • Trin til indløsning af Swapfiets-kuponer:
  • Vælg den Swapfiets-kupon, du vil bruge, og kopier;
  • Åbn swapfiets.dk-webstedet og shop;
  • Læg de varer, du vil købe, i indkøbskurven;
  • Indsæt Swapfiets-kuponkoden i boksen med salgsfremmende koder for at aktivere tilbuddet.

Samlet antal Swapfiets koder i maj 2022

Alle 7
Rabatkoder 0
Tilbud 7
Bedste rabat 70%
Sidst opdateret maj 2022