rabat-kupon.com
Hjem Alle Butikker Swapfiets Rabatkode

Swapfiets Rabatkupon og Kampagnekode Oktober 2022

Alle gyldige Swapfiets kuponkoder og kuponer - spar op til 65% i Oktober 2022

Samtidig sørger vi her på siden at holde dig opdateret med de nyeste Swapfiets Rabatkupon og bedste Tilbud som du med fordel kan benytte dig af og spare en masse penge.

 • ALLE RABATTER
 • TILBUD
 • GRATIS FRAGT

Nogle brugerkommentarer på 【Swapfiets】

Dean Nielsen
2020-08-27 22:05:49

Fast expedition

Very fast, very helpfull

Vinni Dahl
2020-01-02 09:19:27

Fantastisk og meget venlig og kompetent…

Fantastisk og meget venlig og kompetent service. Smilende og servicemindet. Til rådighed "at all times" - Kan klart anbefales. KH Vinni

Camilla Mumse Kristensen
2021-11-30 23:43:50

100% tilfreds

100% tilfreds , lidt lang ventetid på telefonen , men når det er sagt , hurtige aftaler , hurtig hjælp ved behov , meget effektive og søde ! SÅ tilfreds !

Kristoffer Jensen
2019-06-26 07:02:34

Utroligt højt serviceniveau og gode…

Utroligt højt serviceniveau og gode cykler. Jeg er vild med konceptet! Tænk at du kan stå med en cykel i hånden blot efter 15 minutter i butikken :-)

Anne Warming
2019-08-17 11:00:29

Fik fikset min cykel super hurtigt af…

Fik fikset min cykel super hurtigt af en flink Swap-fyr. Vild med konceptet.

Andreas Ellegaard Andersen
2020-10-01 14:41:02

ringe service

God idé, ringe service

Magnus Høholt
2019-07-16 15:32:40

Venlige og effektive

Swapfiets er super venlige, og gennemskuelige.Har lejet en cykel hos dem i to måneder og det har været en super oplevelse både at oprette abonnement og utroligt nok også at opsige det.

Jonas Wittstrøm
2019-11-04 12:51:02

Fantastisk service

Fantastisk service, og altid imødekommende personale.

Karl Nordberg
2019-10-15 11:28:18

Virkelig god service

Virkelig god service, Emma var rigtig hjælpsom. Jeres kaffe er så lækker

Michael Buchgraitz
2020-08-20 06:26:01

Fungere perfekt

Fungere perfekt. Super fin cykel

FAQ for Swapfiets

Hvordan kan jeg opsige mit abonnement i Swapfiets?

Du kan opsige dit abonnement via din online-konto eller i appen Swapfiets. Dette kræver den samme e-mail-adresse, som du brugte til at registrere cyklen. Klik på "Afmeld" under "Abonnementer". Det vigtigste er, at din opsigelsesperiode og reglerne for returnering af cyklen, du altid kan vælge at returnere cyklen på forhånd, men dette fritager dig ikke for at betale for abonnementsperioden.

Tilbyder Swapfiets studenterrabatter?

Ja, Swapfiets ved, at studerende har økonomiske vanskeligheder i mange aspekter, såsom studieafgift, boggebyr eller opholdsgebyr, så for at mindske byrden for studerende kan reservationer i Aalborg og andre områder spare omkring 20 kr! Behøver kun at levere gyldige dokumenter for at bevise din identitet!

Leverer Swapfiets garantiservice?

Du behøver ikke selv at reparere din cykel. Alle Swapfiets butikker kan tilbyde samme dag. Selvfølgelig kan du også vælge at reparere den på stedet inden for 48 timer. Hvis det tager længere tid, får du en ny cykel, så du hurtigt kan komme på vejen igen.

Kan jeg finde en speciel priszone hos Swapfiets?

Ja, Swapfiets udvælger regelmæssigt specielle produkter til salg i specialpriszonen. I specialpriszonen kan kunder få den seneste Rabatkupon fra Swapfiets. Swapfiets specialpriszone vil give kunderne en særlig overraskelse. Kom og køb den!

Hvor meget kan jeg spare hos Swapfiets?

Swapfiets vil maksimere de bedste priser, der er tilgængelige for alle sine kunder. Swapfiets har i øjeblikket 15 kampagner i Oktober, og alle Swapfiets Rabatkode og specialtilbud kan findes her. Typisk kan onlinekunder, der bruger Swapfiets tilbuddene eller Rabat, spare D.kr.33 pr. ordre i gennemsnit.

Hvad er det seneste tilbud hos Swapfiets?

Swapfiets går aldrig glip af en mulighed for at give tilbage til deres kunder. De tilbyder altid deres kunder den bedste pris. rabat-kupon.com har sikret dig de seneste tilbud på Swapfiets med rabatter på op til 65%. Swapfiets har også mange eksklusive rabatter på sociale platforme til deres faste kunder. Hvis du er interesseret, kan du også følge Swapfietss Instagram, Facebook.

Nogle virksomhedsoplysninger om Swapfiets

Swapfiets er et ungt startup-selskab, der blev grundlagt i 2014. I starten var ideen meget enkel. Det var bare, at tre eller fem venner ønskede at danne en cykelreparationsklub alene. Som et resultat blev den større og større. I dag har den filialer i Holland, Tyskland og Belgien. Det mest intime er, at når du har bestilt online, kan du vælge at afhente i butikken eller levere det til dit hjem, og du kan angive dato og tidsperiode, så der er ingen grund til at gå til butikken for at vente .

  Spar penge på Swapfiets
 • Swapfiets er et af Danmarks mest populære mærker, der sælger produkter til konkurrencedygtige priser og leverer tjenester af høj kvalitet. Hvis du vil finde de mest passende Swapfiets-produkter og bruge rabatter eller lære noget Swapfiets-salgsfremmende information, kan rabat-kupon.com imødekomme ethvert af dine behov. For at spare flere penge skal du bruge Swapfiets-kuponer og rabatkoder nedenfor. I Oktober 2022 fandt rabat-kupon.com 15 Swapfiets-kampagner til dig.Du kan vælge din foretrukne Swapfiets-rabat på denne side og gå til swapfiets.dk for at købe produkter. Hvis du ikke finder en passende Swapfiets-rabat, skal du fortsætte med at følge rabat-kupon.com, fordi teamet på rabat-kupon.com aktivt leder efter nye Swapfiets-rabatkoder og specialtilbud hver dag. Selvfølgelig kan du også se på andre butikker, som rabat-kupon.com tilbyder dig, og du kan helt sikkert finde dit yndlingsmærke.;
 • Trin til indløsning af Swapfiets-kuponer:
 • Vælg den Swapfiets-kupon, du vil bruge, og kopier;
 • Åbn swapfiets.dk-webstedet og shop;
 • Læg de varer, du vil købe, i indkøbskurven;
 • Indsæt Swapfiets-kuponkoden i boksen med salgsfremmende koder for at aktivere tilbuddet.

Samlet antal Swapfiets koder i Oktober 2022

Alle 15
Rabatkoder 0
Tilbud 15
Bedste rabat 65%
Sidst opdateret Oktober 2022