rabat-kupon.com
Hjem Alle Butikker TAXA Rabatkode

TAXA Kampagnekode og Kupon September 2022

Alle gyldige TAXA kuponkoder og kuponer - spar op til 90% i September 2022

Her finder du den bedste TAXA Rabatkupon i September 2022. Ved hjælp af TAXA Rabatkode kan du spare en masse penge på din online TAXA shopping. Gå ikke glip af!

  • ALLE RABATTER
  • TILBUD

Nogle brugerkommentarer på 【TAXA】

Adam
2015-08-31 07:20:23

flinke chauffører

Meget flinke chauffør elsker 4x35

Mikkel Lund
2011-09-02 13:45:56

Super iPhone app

...så er det nemt at bestille taxa

Jan Jacobsen
2019-03-21 11:35:21

Har kun ros.

Har kun ros.1. Vognene er hurtigt fremme2. Altid pæn ren vogn3. Medbringer kørestol, og får altid fin hjælp, både ved ind- og udstigning4. Flinke chaffeuerer, frisk stil5. Skulle for nylig med fra Valby St. i regnvejr. Chaffeur ringede at jeg bare sku vente indendørs, til han kom. En anden chaffeur kørte i P-kælder i Fields, fordi det regnede.6. Får altid relevant service

Ann Hansen
2020-03-08 17:46:29

Muslimske chauffører har pludselig allergi

Der er ingen problemer, når man bestiller til hjemadresse. Derfor giver jeg også tre stjerner. Men når man skal have en vogn fra Hovedbanegården, vil muslimske chauffører ikke køre med dyr. Det har stået på i mere end et halvt år. Jeg har en lille kat i transportkasse, og HVER ENESTE gang jeg skal køre med den fra Hovedbanen, har alle muslimske chauffører pludselig allergi. Det ved vi jo alle, at de ikke har. Det er en koordineret aktion. De chauffører, der deltager i aktionen, burde ikke have lov at køre taxa. Og det er ikke kun 4x35. Aktionen mod danskere med dyr udføres på tværs af selskaberne.

Radomir Ras Rajovic
2015-03-02 18:40:51

Super taxa

Super med chafføre der ved hvor de skal hen og wifi i bilen super dejligt

Freja Bjerck-Amundsen
2018-07-03 04:28:04

Hurtig på aftrækkeren

Hurtig på aftrækkerenVi skulle nå et fly, vores S-tog var en halv time forsinket, og vi ringede til taxa 4x35. De svarede hurtigt, kom på 3 minutter, og leverede en generøs, sikker og god service. Vi kom hurtigt til lufthavnen.

Benjamin K
2011-09-18 19:15:40

Verdens fedeste taxa App (Android)

Kan ikke blive nemmere App'en er integreret med google Map via GPS.max 5 min ventetid i snit. (Bruger den meget ofte)ikke noget ventetid på telefon længereNice!!!

Anne-Marie
2019-05-07 09:43:31

Perfekt service - tak

Forleden morgen kørte jeg en kort tur fra mit hjem i Kbh. K til Tivoli Congress Centre. Kæmpestor ros til chaufføren. Han var utrolig venlig og service-mindet. Hoppede ud af bilen og hjalp mig både ind og ud (jeg er en helt almindelig 6o+ nyslået pensionist - og ikke gangbesværet eller noget!). Vi havde en hyggelig sludder på vejen, og JEG ankom rolig og afslappet og klar til dagens heldagsmøde.Hvor betyder det dog meget med de små ting. Han gjorde ikke noget særligt, men der SKAL jo så lidt til, og jeg har ved andre lejligheder oplevet chauffører, der var småsure og ikke engang gad stige ud, selv om jeg stod og rodede med masser af pakkenelliker, der skulle i bagagerummet.Når man har et service-job er det så vigtigt, man kan lide at være service-orienteret. Jeg er en super tilfreds kunde. Tak.

Per Flygare Sloth
2019-09-09 14:30:18

Sagen blev behandlet ordentligt af Taxa 4X35

Mandag d. 2/9 ringer jeg til Taxa og forud bestiller en STOR vogn til følgende lørdag d. 7/9 kl. 11.00 i Måløv, idet vi skal til bryllup i Hvidovre. Jeg bliver dog rådet til at bestille til 15 min. før da der godt kan være en lille ventetid på store vogne. Okay. Jeg bestiller så en vogn til at være i Måløv kl. 10.45..... Dagen oprinder og vi er på vej ned af trapperne da jeg bliver ringet op af en chauffør som på gebrokken dansk fortæller mig at han lige har fået turen og desværre holder inde ved Lange Linje fordi der er store krydstogtdag...! Han vil kunne være hos os ca. ½ t. senere, hvilket jeg jo ikke kan bruge til ret meget. Derefter er jeg så nødt til at bestille 2 vogne i en helvedes fart!!! De ankommer da så inden for 18 min. samlet set. Dette resulterer i 2 regninger på hver 460,- kr... Jeg er normalt ikke et brokkehoved men den efterregning er simpelt hen ikke acceptabel efter 5 dages forudbestilling. Jeg mener at Taxa 4x35 nok kunne have forudset dette og lagt min tur ud så en vogn kunne have nået det, men der er sikkert flere penge i at skide på bestillingskunder og så få en tur med nogle turister!! Fy for sa……... en behandling...……..!Ja sådan skrev jeg og gav 1 rød stjerne efter den oplevelse. Efter min skriftlige klage til Taxa 4x35 blev jeg glædeligt overrasket af deres reaktion. Jeg har modtaget flot svar tilbage, selvfølgelig med deres store beklagelse og undskyldning for det skete. Den ene regning er også blevet refunderet, så derfor er jeg nu oppe på 3 stjerner. Jeg er meget tilfreds med behandlingen men faktum at vi stod med et barn som skulle døbes og pludselig ikke viste hvad der skete, har sat sine spor. Vi prøver da Taxa 4x35 næste gang og ser om ikke det går godt.

Esmaralda Magdalena
2019-06-30 11:43:02

Topkarakter for et godt produkt!

Jeg bruger jævnligt Taxa 4x35s app og er endnu ikke blevet skuffet ;)Skønt at man kan følge vognens vej TIL mig og følge med på ruten undervejs på turen - og som ekstra bonus får jeg - når turen er afsluttet - kvitteringen sendt på mail.5*****

FAQ for TAXA

TAXA Hvilke betalingsmetoder understøttes?

TAXA hjælper kunder med at bruge en række almindelige betalingsmetoder til at betale. Kunder kan bruge kontanter og almindelige kreditkort til at betale, TAXA understøtter også kunder til at bruge Apple Pay, Google Pay, MobilePay og andre betalinger. Hvis kunden har et betalingskort, kan de også bruge betalingskortet til at betale.

Forsyner TAXA kunder med TAXA-kort?

Ja. TAXAs onlinebutik understøtter kunder med at ansøge om TAXA-kort. Efter at kunderne har ansøgt om TAXA-kortet, kan de bruge det til at betale for turen, hvilket er mere bekvemt og hurtigere. Gyldighedsperioden for TAXA-kort er 5 år I disse fem år kan kunderne genoplade og bruge det, hvilket kan spare meget tid.

Kan jeg købe noget i TAXAs særlige priszone?

Ja, TAXA har åbnet en særlig priszone med taxa.dk. Kunder modtager Kampagnekode som betaling, når de handler hos TAXA i specialpriszonen. Der er mange fantastiske produkter til lave priser i TAXA specialpriszonen, så shop nu!

Hvor meget kan jeg spare hos TAXA?

Du kan spare meget på TAXA med forskellige tilbud og rabatter fra TAXA. Find den TAXA Rabatkupon og de rabatter, du ønsker, på rabat-kupon.com og få op til 90%. I gennemsnit sparer alle onlinekunder, der ønsker at handle på TAXA, D.kr.11 pr. ordre.

Hvad kan jeg finde de seneste TAXA-tilbud på rabat-kupon.com?

TAXAs tilbud tiltrækker ofte mange kunder, fordi priserne er rigtig gode. Du kan tjekke de seneste tilbud på taxa.dk, såsom 60% Rabat På Populære Fitnessredskaber | Fitshop. Derudover er der også eksklusive rabatter og rabatter sat af TAXA til fans på de sociale platforme, der normalt bruges på daglig basis, og venter på, at du opdager, er opmærksom og sparer penge.

Nogle virksomhedsoplysninger om TAXA

Taxa dukkede op i København, Danmark omkring 1909. Efter kontinuerlig udvikling er TAXA blevet det største taxaselskab i Danmark og ejer også den største taxaapplikation i Danmark. TAXA Som et bilfirma med mange års historie er det forpligtet til at skabe den bedste taxidriftsmodel for passagerer og chauffører. TAXAs chauffører er blevet uddannet til at give kunderne mere ro i sindet og omsorgsfuld service. Når passagerer nyder TAXA, kan de også score chaufførerne og opfordre dem til at forbedre deres serviceniveau. På nuværende tidspunkt har TAXAs APP-downloads overskredet 750.000, og flere og flere mennesker begynder at bruge denne nye taxi-hilling-tilstand.

    Spar penge på TAXA
  • TAXA er et af Danmarks mest populære mærker, der sælger produkter til konkurrencedygtige priser og leverer tjenester af høj kvalitet. Hvis du vil finde de mest passende TAXA-produkter og bruge rabatter eller lære noget TAXA-salgsfremmende information, kan rabat-kupon.com imødekomme ethvert af dine behov. For at spare flere penge skal du bruge TAXA-kuponer og rabatkoder nedenfor. I September 2022 fandt rabat-kupon.com 22 TAXA-kampagner til dig.Du kan vælge din foretrukne TAXA-rabat på denne side og gå til taxa.dk for at købe produkter. Hvis du ikke finder en passende TAXA-rabat, skal du fortsætte med at følge rabat-kupon.com, fordi teamet på rabat-kupon.com aktivt leder efter nye TAXA-rabatkoder og specialtilbud hver dag. Selvfølgelig kan du også se på andre butikker, som rabat-kupon.com tilbyder dig, og du kan helt sikkert finde dit yndlingsmærke.;
  • Trin til indløsning af TAXA-kuponer:
  • Vælg den TAXA-kupon, du vil bruge, og kopier;
  • Åbn taxa.dk-webstedet og shop;
  • Læg de varer, du vil købe, i indkøbskurven;
  • Indsæt TAXA-kuponkoden i boksen med salgsfremmende koder for at aktivere tilbuddet.

Samlet antal TAXA koder i September 2022

Alle 22
Rabatkoder 0
Tilbud 22
Bedste rabat 90%
Sidst opdateret September 2022