rabat-kupon.com
Hjem Alle Butikker Totteland Rabatkode

Totteland Rabatkupon maj 2022

Alle gyldige Totteland kuponkoder og kuponer - spar op til 45% i maj 2022

På Totteland kan du være sikker på, altid at finde gode Tilbud altid. Totteland udsalg giver dig muligheden for at spare op til 45% på dine varer. Desuden kan du opnå ekstra Totteland Kampagnekode som du finder her på rabat-kupon.com.

  • ALLE RABATTER
  • TILBUD

FAQ for Totteland

Hvordan kan jeg nyde den gratis forsendelsesservice, som Totteland leverer?

Totteland tilbyder gratis forsendelse for ordrer over DKK399. Når kundens ordrebeløb er mindre end 399 kr., skal de betale for fragten. Levering til pakkebutikken kræver betaling af 39 kr., og levering til privatadresse og firmaadresse kræver, at kunden betaler yderligere 59,95 kr. Disse pakker leveres af GLS, og leveringstiden er 1-3 hverdage.

Skal jeg abonnere på Totteland ’s nyhedsbrev?

Selvfølgelig. Totteland har forberedt en lille gave til nye abonnenter på nyhedsbrevet. Når kunden afslutter nyhedsbrevstilmeldingen, kan han få rabat. Denne rabat kan give 10% rabat på kundens første køb. Efter at have abonneret kan kunder også modtage de seneste tilbud og nye produktoplysninger fra Totteland i deres e-mails.

Tilbyder Totteland et medlemskab?

Selvfølgelig. Totteland giver kunderne en gratis medlemskabsplan. Efter tilmelding som medlem kan kunder få point tilbage hver gang de handler, og optjene 2 point for hver brugt 1 kr. Kunder kan selvfølgelig også optjene point gennem anden adfærd. Disse point kan indløses til kuponer, når de akkumuleres til 1.000 point. Derfor er medlemsprogrammet ikke til at gå glip af af faste kunder.

Totteland Hvilke betalingsmetoder understøttes?

Totteland understøtter kunder, der kommer til netbutikker, til at bruge Dankort / VISA-Dankort, VISA, VISA Electron og Mastercard bankkort til betaling. Totteland vil ikke opkræve gebyrer for kunders betalingsadfærd. Kundens købsbeløb vil blive trukket fra kontoen, når varerne afsendes. Desuden er hele betalingsprocessen yderst fortrolig, og kunderne behøver ikke at bekymre sig om betalingssikkerheden.

Nogle virksomhedsoplysninger om Totteland

Totteland er en 100 % dansk virksomhed med lager i Vejle. Totteland blev grundlagt på ideen om, at grundlæggeren ønskede at finde det bedste produkt på markedet til deres lille kæledyr Fie og levere det til Fie. Nu sælger Tottelands onlinebutik diverse legetøj, mad og andre faciliteter til hunde og katte. Disse produkter har markedets højeste kvalitet, og inden de lægges på hylderne, er de alle blevet testet af Fie for at sikre, at disse produkter kan udføre deres funktioner korrekt.

    Spar penge på Totteland
  • Totteland er et af Danmarks mest populære mærker, der sælger produkter til konkurrencedygtige priser og leverer tjenester af høj kvalitet. Hvis du vil finde de mest passende Totteland-produkter og bruge rabatter eller lære noget Totteland-salgsfremmende information, kan rabat-kupon.com imødekomme ethvert af dine behov. For at spare flere penge skal du bruge Totteland-kuponer og rabatkoder nedenfor. I maj 2022 fandt rabat-kupon.com 11 Totteland-kampagner til dig.Du kan vælge din foretrukne Totteland-rabat på denne side og gå til totteland.dk for at købe produkter. Hvis du ikke finder en passende Totteland-rabat, skal du fortsætte med at følge rabat-kupon.com, fordi teamet på rabat-kupon.com aktivt leder efter nye Totteland-rabatkoder og specialtilbud hver dag. Selvfølgelig kan du også se på andre butikker, som rabat-kupon.com tilbyder dig, og du kan helt sikkert finde dit yndlingsmærke.;
  • Trin til indløsning af Totteland-kuponer:
  • Vælg den Totteland-kupon, du vil bruge, og kopier;
  • Åbn totteland.dk-webstedet og shop;
  • Læg de varer, du vil købe, i indkøbskurven;
  • Indsæt Totteland-kuponkoden i boksen med salgsfremmende koder for at aktivere tilbuddet.

Samlet antal Totteland koder i maj 2022

Alle 11
Rabatkoder 0
Tilbud 11
Bedste rabat 45%
Sidst opdateret maj 2022