rabat-kupon.com
Hjem Alle Butikker TUI Rabatkode

TUI Kampagnekode og Rabatkode maj 2022

Alle gyldige TUI kuponkoder og kuponer - spar op til 70% i maj 2022

Her på denne side finder du altid de mest aktuelle TUI Rabatkode og Rabatkupon, som du kan benytte når du handler hos TUI.

  • ALLE RABATTER
  • TILBUD

FAQ for TUI

TUI Hvilke betalingsmetoder understøttes?

TUI understøtter kunder til at bruge flere betalingsmetoder til at betale for deres rejseudgifter. TUI understøtter kunder til at bruge Dankort, Visa / Dankort, Visa Electron, Eurocard, MasterCard og American Express betalingskort som betalingsmetoder, men accepterer kun betalingskort udstedt i Norden. TUI understøtter også kunder, der bruger sit gavekort til at betale.

Sælger TUI gavekort?

Ja. TUI sælger gavekort på sit websted. Gavekortets minimumsbeløb er 10 kr. Og maksimumbeløbet er 15000 kr. Der er to typer gavekort, plastikkort og elektroniske kort, som begge kan bruges til at bestille rejser online. Gavekort kan ikke kun bruges som gaver til venner eller familie, men også til dig selv.

Nogle virksomhedsoplysninger om TUI

TUI blev grundlagt i 1961 og var banebrydende for et nyt koncept for feriegæster: ferielejligheder. TUI 's første rejse var i vinteren 1961, og destinationen var USA. På nuværende tidspunkt er TUI verdens største rejsebureau med 76.000 ansatte i 130 lande og regioner rundt om i verden, der leverer tjenester til cirka 20 millioner kunder hvert år og destinationer i mere end 180 verdenskendte feriesteder. TUI For at give kunderne mere bekvemme og professionelle tjenester har det også sit eget flyselskab, mere end 160 fly, 14 krydstogtskibe og mere end 300 hoteller.

    Spar penge på TUI
  • TUI er et af Danmarks mest populære mærker, der sælger produkter til konkurrencedygtige priser og leverer tjenester af høj kvalitet. Hvis du vil finde de mest passende TUI-produkter og bruge rabatter eller lære noget TUI-salgsfremmende information, kan rabat-kupon.com imødekomme ethvert af dine behov. For at spare flere penge skal du bruge TUI-kuponer og rabatkoder nedenfor. I maj 2022 fandt rabat-kupon.com 7 TUI-kampagner til dig.Du kan vælge din foretrukne TUI-rabat på denne side og gå til tui.dk for at købe produkter. Hvis du ikke finder en passende TUI-rabat, skal du fortsætte med at følge rabat-kupon.com, fordi teamet på rabat-kupon.com aktivt leder efter nye TUI-rabatkoder og specialtilbud hver dag. Selvfølgelig kan du også se på andre butikker, som rabat-kupon.com tilbyder dig, og du kan helt sikkert finde dit yndlingsmærke.;
  • Trin til indløsning af TUI-kuponer:
  • Vælg den TUI-kupon, du vil bruge, og kopier;
  • Åbn tui.dk-webstedet og shop;
  • Læg de varer, du vil købe, i indkøbskurven;
  • Indsæt TUI-kuponkoden i boksen med salgsfremmende koder for at aktivere tilbuddet.

Samlet antal TUI koder i maj 2022

Alle 7
Rabatkoder 0
Tilbud 7
Bedste rabat 70%
Sidst opdateret maj 2022