rabat-kupon.com
Hjem Alle Butikker Urban Gym Rabatkode

Urban Gym Rabatkode og Rabatkupon November 2022

Alle gyldige Urban Gym kuponkoder og kuponer - spar op til 60% i November 2022

Når du bruger Urban Gym Kupon og Urban Gym Rabatkupon, kan du se frem til en større prisreduktion på Urban Gym.

  • ALLE RABATTER
  • TILBUD

REKLAME

Prøv alle Urban Gym-koder ved kassen med ét klik.

Betroet af 2.000.000+ brugere

Verificeret

Nogle brugerkommentarer på 【Urban Gym】

Carsten Petersen
2020-01-21 16:34:55

Rigtig fint sted

søren storm
2020-01-18 13:11:52

Godt træningscentet

Dejlige rene lokaler fine maskiner

Muhunthan
2020-01-17 12:59:28

Super godt center

Mikkel
2020-02-01 13:16:02

Forstyrrende musik

Billigt, gode maskiner, men træls forstyrrende musik, der spilles for højt.Alle har alligevel deres ejen musik i ørerne, så sluk det dog, eller skru ned.

ole
2020-01-24 03:10:57

Super et af de bedste centre jeg har…

Super et af de bedste centre jeg har trænet i .

Tanja Pedersen
2020-01-17 12:43:46

Hyggeligt center

Hyggeligt center. Men der går desværre lang tid før tingene bliver lavet når de går i stykker. Også er rengøringen på toiletterne slet ikke ok. Noget sprit til hænderne kunne være en god idé. Deres store bolde er altid halv flade for luft desværre. Det fede ved centeret er at der altid er åbent.

Lucas Madsen
2020-03-14 12:07:05

Godt og billigt center

Ivan Hangstrup
2020-06-07 05:36:28

De får 5 ud af 5 stjerner

De får 5 ud af 5 stjerner. Der er rent, pænt, gode solide maskiner. Godt udvalg i automaterne. Personalet er altid venlig og imødekommende. De har været deres ansvar voksen under Covid-19. Har benyttet Centeret på Porsvej i Aalborg siden åbningen. Dog var rengørings personalet mere effektivt førhen. Men ikke nok til at trække stjerner ned...

Ricky Ringtved
2020-01-27 14:39:29

Urben Gym har det der skal være af…

Urben Gym har det der skal være af udstyr, gode maskiner, rent, pænt og fair pris. Skulle der være et minus, et lille men et minus, så mangler der tit Basketbolde og der er ingen bagplde på kurvene. Ligesom der tit er optaget pga. pladsmangel ved ribberne, da det er lidt småt med plads. 4 stjerner der er altid plads til forbedringer.

Adnan
2020-01-28 14:49:32

Godt obningstid

Godt obningstid , umuligt at vaske sig efter trening

FAQ for Urban Gym

Har Urban Gym en særlig priszone?

Ja, alle er velkomne i specialpriszonen hos Urban Gym. Her finder du de laveste priser for Urban Gym kvalitetsprodukter og Rabatkode for specialpriszonen. Gå ikke glip af Urban Gym særlige priszone!

Hvor meget kan jeg spare hos Urban Gym?

Urban Gym tilbyder af og til kunder kampagner, hver med en forskellig rabat. Der venter 8 kampagner på dig i November, inklusive 1 Rabatkupon. Spar ekstra penge til dine ordrer med disse Urban Gym Rabat, kampagner og rabatter.

Hvad er de seneste tilbud hos Urban Gym?

Urban Gym går aldrig glip af en mulighed for at give tilbage til deres kunder. De tilbyder altid deres kunder den bedste pris. Kunder kan nemt lære om de seneste kampagner af Urban Gym på rabat-kupon.com, og klikke for at indtaste urbangym.dk for at begynde at handle. Der er også mange rabatter, der kan findes på Urban Gyms sociale platforme. Hvis du normalt bruger Instagram, kan Facebook følge Urban Gym rabatter.

Lignende Onlinebutikker Med Rabatkoder

    Spar penge på Urban Gym
  • Urban Gym er et af Danmarks mest populære mærker, der sælger produkter til konkurrencedygtige priser og leverer tjenester af høj kvalitet. Hvis du vil finde de mest passende Urban Gym-produkter og bruge rabatter eller lære noget Urban Gym-salgsfremmende information, kan rabat-kupon.com imødekomme ethvert af dine behov. For at spare flere penge skal du bruge Urban Gym-kuponer og rabatkoder nedenfor. I November 2022 fandt rabat-kupon.com 8 Urban Gym-kampagner til dig.Du kan vælge din foretrukne Urban Gym-rabat på denne side og gå til urbangym.dk for at købe produkter. Hvis du ikke finder en passende Urban Gym-rabat, skal du fortsætte med at følge rabat-kupon.com, fordi teamet på rabat-kupon.com aktivt leder efter nye Urban Gym-rabatkoder og specialtilbud hver dag. Selvfølgelig kan du også se på andre butikker, som rabat-kupon.com tilbyder dig, og du kan helt sikkert finde dit yndlingsmærke.;
  • Trin til indløsning af Urban Gym-kuponer:
  • Vælg den Urban Gym-kupon, du vil bruge, og kopier;
  • Åbn urbangym.dk-webstedet og shop;
  • Læg de varer, du vil købe, i indkøbskurven;
  • Indsæt Urban Gym-kuponkoden i boksen med salgsfremmende koder for at aktivere tilbuddet.

Samlet antal Urban Gym koder i November 2022

Alle 8
Rabatkoder 0
Tilbud 8
Bedste rabat 60%
Sidst opdateret November 2022