rabat-kupon.com
Hjem Alle Butikker Vivino Rabatkode

Vivino Rabatkode Oktober 2022

Alle gyldige Vivino kuponkoder og kuponer - spar op til 60% i Oktober 2022

For at udnytte Vivino rabatter kan du benytte følgende Vivino Rabatkode og Vivino Rabat.

 • ALLE RABATTER
 • RABATKODER
 • TILBUD
 • RABATKODER
  Gyldig indtil 31-12-22

  15 % Rabat På 12 Eller Flere Flasker Hos Vivino Kuponkode

 • RABATKODER
  Gyldig indtil 31-12-22

  Gratis Amerikansk Forsendelse Over $50 Hos Vivino Rabatkoderkode

 • RABATKODER
  Gyldig indtil 31-12-22

  Få 10 % Rabat På Din På Din Første Bestilling Med Rabatkode

 • RABATKODER
  Gyldig indtil 31-12-22

  Vivino-tilbud - $10 I Rabat Over $150

 • TILBUD
  Gyldig indtil 1-10-22

  Spar Op To 60% På Udvalgt Rabatprodukter

 • TILBUD
  Gyldig indtil 1-10-22

  Spar Op To 14% På Udvalgt Dessertvine

 • TILBUD
  Gyldig indtil 1-10-22

  Spar Op To 33% På Udvalgt Rødvine

 • TILBUD
  Gyldig indtil 29-11-22

  Giv Din Ven 10 % Rabat På Vin På Vivino

 • TILBUD
  Gyldig indtil 30-9-22

  Spar Op To 54% På Udvalgt Ponte Lungoarmano Rosso 2019

 • TILBUD
  Gyldig indtil 30-9-22

  Spar Op To 42% På Udvalgt Amicone 2018

 • TILBUD
  Gyldig indtil 12-5-27

  Er Glade For At Annoncere Udvidelsen Af ​​Vivinos Førstegangsnæste Bestillingerkampagne Få 10 % Rabat Til Førstegangsnæste Bestillingere

 • TILBUD
  Gyldig indtil 9-5-27

  Er Glade For At Annoncere Udvidelsen Af ​​Vivinos Førstegangspå Din Første Bestillingerkampagne Få 10 % Rabat Til Førstegangspå Din Første Bestillingere

 • TILBUD
  Gyldig indtil 28-4-27

  Spar Op Til 31 % På Udvalgte Vinflasker Start Alle Regioner

 • TILBUD
  Gyldig indtil 21-11-22

  Op Til 60% Rabat - Vivino Rabatkoder 2022

 • TILBUD
  Gyldig indtil 14-2-23

  Tilmeld Dig Vivino For At Få Adgang Til De Højest Vurderede, Mest Elskede Vine Med Op Til 60 % Rabatkode På Detailhandlen

 • TILBUD
  Gyldig indtil 26-9-22

  Nyd Cantine Di OraAmicone2018 Til Kun 400kr Hos Vivino

 • TILBUD
  Gyldig indtil 24-9-22

  Bourgogne Côte De Beaune Vita Så Lav Som 133,91 DKK

 • TILBUD
  Gyldig indtil 6-9-22

  Spar 5% Ekstra På Vivinooy Cabernet

 • TILBUD
  Gyldig indtil 6-9-22

  20 % Reduktion Ved At Bruge Vivino Andehorn

 • TILBUD
  Gyldig indtil 6-9-22

  Særrabatkode På Vivino Barolo

 • TILBUD
  Gyldig indtil 6-9-22

  Studierabatkampagnekode Med Vivino Køb Den Rigtige Vin

 • TILBUD
  Gyldig indtil 6-9-22

  Særlig Rabat Med Vivino Best Pinot Noir

 • TILBUD
  Gyldig indtil 6-9-22

  Studierabatrabatkoder Med Vivino Brasil

 • TILBUD
  Gyldig indtil 6-9-22

  Øjeblikkelig $15 Rabat På Vivino Apothic Inferno

 • TILBUD
  Gyldig indtil 6-9-22

  Første Køb I Dag Få 10 % Rabat Med Vivino 5-stjernede Vinbestillinger

 • TILBUD
  Gyldig indtil 6-9-22

  Få Flad 10 % Reduktion På Bin 389 Vivino

 • TILBUD
  Gyldig indtil 6-9-22

  Næste Bestilling Nu Og Få 10 % Rabat På Nogle Produkter På Lager

 • TILBUD
  Gyldig indtil 6-9-22

  Flad $5 I Rabat Med Vivino Protos 27

 • TILBUD
  Gyldig indtil 6-9-22

  Brug Den Seneste Vivino Sassicaia 2016-rabatkoder

 • TILBUD
  Gyldig indtil 6-9-22

  Få 30 % Rabat På Beholder 128 Vivino Udsalgsvarer

 • TILBUD
  Gyldig indtil 6-9-22

  Brug Den Seneste Vivino-rabatkoder Singapore-rabatkoder

 • TILBUD
  Gyldig indtil 6-9-22

  10% Rabat | Vivino Kampagnekode Reddit Til Alle Første Bestilling

 • TILBUD
  Gyldig indtil 6-9-22

  Øjeblikkelig $15 Rabat På Vivino Kuponkode Fri Fragt

 • TILBUD
  Gyldig indtil 6-9-22

  Studierabattilbud Med Vivino-rabatkoder Reddit

 • TILBUD
  Gyldig indtil 6-9-22

  Få 30 % Rabat På Vivino Tilbudkodeudsalgsvarer

FAQ for Vivino

Dette er min første gang jeg handler på Vivino, er der rabat?

selvfølgelig! For kunder, der kommer her for at handle for første gang, tilbyder Vivino dem 20% rabat! Vivino håber at formidle deres kærlighed til vin til dig, der også elsker vin. Du vil drage fordel af deres viden, ikke kun priskoncessionerne.

Hvis jeg ikke er tilfreds med produktet, kan jeg så returnere det til Vivino?

Vivino er forpligtet til at sikre, at kunderne er tilfredse med alle købte produkter, så du er berettiget til refusion eller erstatning for afsendelse af forkert eller beskadiget vin. Du skal underrette sælgeren om årsagen inden for 72 timer, og 14 dage efter du har modtaget forsendelsen kan du muligvis ikke godkende returneringen.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg vil annullere min ordre på Vivino?

Hvis du ønsker at annullere ordren, skal du kontakte Vivino inden for 24 timer efter afgivelse af ordreanmodningen. Du kan udfylde dette på deres webside. Hvis du modtager en annulleringsanmodning lørdag og søndag, er muligvis Vivino muligvis ikke i stand til til at behandle din anmodning indtil næste hverdag.

Har Vivino en særlig priszone?

Ja, kunder kan købe nedsatte varer ved at besøge specialpriszonen hos Vivino. Samtidig opdaterer Vivino oplysningerne om den eksklusive specialpriszone Kupon. Vivino er sikker på, at der vil være en særlig overraskelse til kunder i rabatpriszonen.

Hvor meget kan jeg spare hos Vivino?

Du kan spare meget på Vivino med forskellige tilbud og rabatter fra Vivino. Du kan finde 15 Vivino kampagner og Rabatkode til forbrugere på rabat-kupon.com, som er de seneste gyldige rabatter. Brugere af rabat-kupon.com sparer i gennemsnit D.kr.33 på Vivino, ifølge forbrugerdata. Tøv ikke! Besøg rabat-kupon.com med det samme.

Hvad er Vivino seneste tilbud til kunder?

Vivinos tilbud tiltrækker ofte mange kunder, fordi priserne er rigtig gode. Op til 60% rabatter på Vivino er blevet vist på rabat-kupon.com, hvilket sparer dig D.kr.33 i gennemsnit, klik for at bruge! Vivino vil også opdatere deres kampagner og rabatter på sociale platforme fra tid til anden. Hvis du ikke vil gå glip af noget, kan du følge dem på Instagram, Facebook osv. for at lære mere.

Lignende Onlinebutikker Med Rabatkoder

Mere om Vivino

Vivino er nu en meget velkendt vinrelateret online platform på internettet, hvor brugere kan søge, kommunikere, kommentere og købe vine fra hele verden. Vivino har mere end 54 millioner brugere og mere end 14 millioner slags vin, og afhængigt af et stort antal brugere har den genereret mere end 79 millioner kommentarer. Disse kommentarer er rigtige kommentarer genereret af brugere, så de har en vis grad af autoritet og reference. Vivinos 300-personers hold rejser rundt i verden, kun for at give brugerne bedre vine.

Vivino couponFor at give brugerne en bedre vinrelateret oplevelse, samarbejder Vivino også med mere end 230.000 vingårde i 3.378 vinproducerende områder. Dette giver kunderne mulighed for at købe karakteristiske vine fra hele verden. Brugere kan ikke kun bruge Vivino på nettet, men også downloade Vivinos APP på deres smartphones. Vivino har også et meget interessant projekt, som er at stemme på platformen hvert år for at udvælge de bedste vine. Denne pris bestemmes udelukkende af Vivino-brugernes stemmer, hvilket er meget objektivt. 2020 er det sjette år, prisen blev indstiftet. I år blev 30 bedste rød- og hvidvine samt mousserende vine udvalgt samt individuelle priser fra nogle lande og regioner.

Produkter på Vivino

Vivino coupon

Der er en masse vine af forskellige typer, priser, oprindelse og drikkescener på Vivino.Kunder kan købe de mest roste og anbefalede vine til de mest omkostningseffektive priser. Vivino vil anbefale forskellige vine til brugerne baseret på deres placering og vise dem i form af en liste. På dette vinkort kan brugerne finde DKK100, DKK100-200, DKK200-400 og DKK400 og derover vine i forskellige prisklasser. Dette vinkort opdateres hver torsdag, så brugerne kan smage forskellige vine i henhold til listeanbefalingerne hver uge.

Vivino couponBaseret på antallet af brugere i Danmark op til 2 millioner, anbefalede Vivinos vinredaktør også en række vine, der blev rabat til dem. Disse vine har høj kvalitet, billige priser og meget høje vurderinger, og de ser meget attraktive ud. En af dem, Astrale Rosso N.V., har mere end 20.000 anmeldelser og en score på 4,1, hvilket er den mest nedsatte pris på denne liste og når op på 50%. Nu er dens pris kun 59 kr. flasken, og en flaske kan købes. Det er uden tvivl en omkostningseffektiv vin af høj kvalitet, som er værd at købe for vinelskere.

Vivino couponUdover ovenstående to lister giver Vivino også en liste over Danmarks bedst sælgende vine til brugerne i Danmark. Denne liste omfatter en række vine, der i øjeblikket er de bedst sælgende i Danmark. Og interessant nok er det, at på Vivinos liste over Danmarks bedst sælgende vine er top seks alle fra Italien, og kun to af top ti er ikke fra Italien. Blandt dem hedder den bedst sælgende vin i Danmark Mottura Stilio Primitivo di Manduria 2019. Denne vin har 821 anmeldelser fra brugere og har en vurdering på 4,3 point. Det er en meget populær vin. Hvad der er mere attraktivt er, at prisen på denne vin er DKK 149,95, hvilket er inden for de fleste vinelskeres tolerance. Selvfølgelig er der mange vine på Vivino, der har højere vurderinger, flere anmeldelser og lavere priser end denne vin, men denne vin er mere velegnet til danske brugeres smag.

Nu hvor resultaterne af Vivinos nye årlige vinpriser er offentliggjort, kan brugere i Danmark gå ind på Vivinos hjemmeside for at se vindervinene. Vivino udvalgte de 100 mest værdige vine i 2021, og udvalgte ifølge forskellige kategorier 100 bedste rødvine, 100 hvidvine, 100 mousserende vine og 100 rosévine.

Vivino couponHvis brugeren ikke har besluttet, hvilken vin han skal drikke, vil Vivinos årlige liste ikke skuffe kunderne. Vinene på denne liste har meget høje scores, selv med en høj score på 4,9 point, hvilket indikerer, at brugerne har en høj vurdering af det. Men de fleste af vinene på denne liste er dyre og ikke egnede til daglig drikke.

Vivinos Attraktive Tilbud

Vivino coupon

Der er mange sider om rabatter og rabatter på hjemmesiden til Vivinos hjemmeside, og brugerne bør ikke gå glip af disse attraktive rabatter. Først og fremmest, hvis en kunde ønsker at finde en omkostningseffektiv og omkostningseffektiv rødvin, kan han vælge at klikke på Gode tilbud lige nu! Denne side indeholder vine af forskellige priser og vurderinger, der sælges til nedsatte priser. Kunderne kan selvfølgelig også vælge typen af vin, herunder rød, hvid, mousserende og så videre. Der er mere end 11.000 vine med 50-200 kr. og en score højere end 3,8. Blandt disse vine har den mest populære vin mere end 140.000 anmeldelser. Prisen på den mest nedsatte vin er endda 40 % af den oprindelige pris.

Vivino couponHvis du er gammel Vivino-bruger, så må du ikke gå glip af dette tilbud. Hvis du inviterer din ven til at blive Vivino-bruger, får han 15 % rabat. Når han har gennemført ordren og bruger denne rabat, får du også en ekstra rabat, hvis du inviterer ham. Hvis du tilfældigvis har sådan en vinelsker-ven, hvorfor så ikke lade ham blive en Vivino-bruger hos dig? Vivinos rige udvalg og gunstige priser vil ikke skuffe vinelskere.


Nogle virksomhedsoplysninger om Vivino

Vivino er forpligtet til at sætte folk i hele verden i stand til at nyde deres yndlingsvine og opdage nye vine. Det har et fællesskab med millioner af brugere. Det er verdens mest downloadede applikation og den største onlinebutik. Brugere kan gennemse, købe, gennemgå og kommentere vinvurderinger og vinoplysninger leveret via websteder eller mobilapplikationer. Gennem community-data kan Vivino give personaliserede anbefalinger og skabe en unik shoppingoplevelse. For begyndere eller erfarne vinelskere er det en simpel fornøjelse at opdage nye vine her, og den opdateres hver gang.

  Spar penge på Vivino
 • Vivino er et af Danmarks mest populære mærker, der sælger produkter til konkurrencedygtige priser og leverer tjenester af høj kvalitet. Hvis du vil finde de mest passende Vivino-produkter og bruge rabatter eller lære noget Vivino-salgsfremmende information, kan rabat-kupon.com imødekomme ethvert af dine behov. For at spare flere penge skal du bruge Vivino-kuponer og rabatkoder nedenfor. I Oktober 2022 fandt rabat-kupon.com 15 Vivino-kampagner til dig.Du kan vælge din foretrukne Vivino-rabat på denne side og gå til vivino.com for at købe produkter. Hvis du ikke finder en passende Vivino-rabat, skal du fortsætte med at følge rabat-kupon.com, fordi teamet på rabat-kupon.com aktivt leder efter nye Vivino-rabatkoder og specialtilbud hver dag. Selvfølgelig kan du også se på andre butikker, som rabat-kupon.com tilbyder dig, og du kan helt sikkert finde dit yndlingsmærke.;
 • Trin til indløsning af Vivino-kuponer:
 • Vælg den Vivino-kupon, du vil bruge, og kopier;
 • Åbn vivino.com-webstedet og shop;
 • Læg de varer, du vil købe, i indkøbskurven;
 • Indsæt Vivino-kuponkoden i boksen med salgsfremmende koder for at aktivere tilbuddet.

Samlet antal Vivino koder i Oktober 2022

Alle 15
Rabatkoder 4
Tilbud 11
Bedste rabat 60%
Sidst opdateret Oktober 2022