rabat-kupon.com
Hjem Alle Butikker Weekday Rabatkode

Weekday Kampagnekode og Rabatkode December 2021

Alle gyldige Weekday kuponkoder og kuponer - spar op til 70% i December 2021

Her på denne side finder du altid de mest aktuelle Weekday Rabatkode og Rabatkupon, som du kan benytte når du handler hos Weekday.

 • ALLE RABATTER
 • TILBUD
 • GRATIS FRAGT

Nogle brugerkommentarer på 【Weekday】

Aina
2020-01-07 14:06:54

Hurtig og fejlfri levering

Jeg fik sendt to t-shirts hen til en nærliggende pakkeboks. Leveringen var hurtig og fejlfri og der var intet i vejen med produktet. Jeg elsker at de bruger økologisk bomuld, det er et stort plus.

emma rosenkilde holck
2020-01-07 12:19:42

Ift online shopning

Ift online shopning: God service ift ombytning og fejlvarer. Personalet var super hjælpsomme, for at jeg kunne returnere et par bukser 6 måneder efter køb, da der begyndte at være fejl i farven. Rigtig glad for deres hjælp. (Størrelserne på hjemmesiden er af og til lidt forvirrende at finde rundt i)

Sebastian Rasmussen
2019-12-18 23:40:45

Kan ikke afmelde mig deres nyhedsbrev

Kan ikke afmelde mig deres nyhedsbrev. Får en "Something went wrong. You have not been unsubscribed." melding

Isabella Rode
2019-12-15 00:10:52

Generelt super fine oplevelser.

Generelt super fine oplevelser.Har kun ros, når jeg handler online.Service i butikken i Århus C kunne godt forbedres.

GG
2019-11-22 17:27:41

Fremragende sted at købe tøj

Rigtig god oplevelse. Deres priser er lave og tøjet er rigtig god kvalitet. Levering er som lovet. Har handlet flere gange hos Weekday, og jeg har aldrig haft problemer. Kan klart anbefale Weekday!

Susanne
2019-05-28 16:09:39

Superfint køb!

Fin overskuelig hjemmeside, gode varer og absolut rimelige priser! Rabatkupon, som lige tog 10% af prisen. Nem bestilling, sikker og meget hurtig levering (2 dage!), med kvitteringer og orienteringer om levering undervejs. Jeg er ovenud tilfreds med det bestilte - Lula bukser, Ganza bluse og ikke mindst en skøn stor Cove taske. Jeg anbefaler varmt Weekday!

Leah Guldmann
2019-05-16 22:14:35

Jeg kommer i weekday i Århus

Jeg kommer i weekday i Århus, og er flere gange blevet mødt af en ung høj mand, som virkelig yder en god service id over det sædvanlige! Det er så dejligt at det følger med, selvom man ikke betaler mange penge for jeres tøj og det er desværre en sjældenhed i mange butikker i Århus. Det er virkelig en fornøjelse og altid rart med et smil og lidt smalltalk ved kassen. Jeg er desuden glad for jeres fokus på recycled materiale og økologisk bomuld!

Alberte Øgendahl Mortensen
2019-01-23 09:35:00

Helt igennem god oplevelse

Helt igennem god oplevelse. Bestilte 4 trøjer, til min kæreste og jeg, hvor 3 af dem var fra deres udsalg. Bestilte torsdag i sidste uge, og modtog ordren tirsdag genne uge (i går), og tracking var nøjagtig.Trøjerne er i god kvalitet, og til en fornuftig pris specielt til udsalgspriserne). Kan helt klart anbefale weekday.

Sara
2019-01-18 15:39:50

Alt i alt god oplevelse med Weekday

Alt i alt god oplevelse med Weekday. Tøjet er absolut lækkert og i god kvalitet. Super flot og design.Bestilte i den periode hvor de også kærte udsalg, hvilket gav en virkelig lang leveringstid, som jeg synes trak ned i min vurdering. Men det skal dog siges at de både havde gjort opmærksom på det på forhånd ved at skrive på hjemmesiden at leveringstiden i perioden var forlænget. Efter jeg havde afgivet min bestilling blev varerne yderligere forsinket, men de kompenserede med at sende en god rabatkode til næste levering.Var lidt ked af at min levering skulle blive så forsinket, det var ikke engang udsalgsvarer jeg havde bestilt, men ellers var alt i orden.

sofie nielsen
2018-11-15 09:44:38

yderst tilfreds

Jeg bestilte et par øreringe og modtog dem tre dage efter som lovet. Ingen problemer herfra.

Maria Sørensen
2018-04-04 13:50:18

Hurtig levering

Jeg bestilte et par bukser på Weekday.com, og de ankom knap 2 dage efter, at jeg havde bestilt dem! Super effektivt og er glad for bukserne.

Åse
2017-01-15 11:06:12

God leveringstid og godt tøj

Tøjet kom til tiden og alt var som det skulle være. Helt klart et godt sted. Desværre kunne jeg ikke komme i kontakt med kundeservice, men ellers var alt godt

Sidsel
2016-12-22 07:40:01

Gode jeans, nogenlunde hurtig refusion

Fim mine jeans efter et par dage - pæne, god pasform og god pris. Returnede et par - havde pengene på min konto 11 dage senere. Det synes jeg er ok, når de først skal til Sverige.

Josephine
2016-11-02 20:48:44

Godt og hurtigt

Fik refunderet pengene tilbage inden, en uge efter jeg havde sendt varen retur.

rikkemarie
2015-11-19 18:23:28

Fantastisk

Jeg købte en jakke og et par strømper på weekday.com mandag aften (omkring kl. 18.00), og da jeg kom hjem torsdag eftermiddag lå pakken på dørtrinnet ventede. Super dejligt at komme hjem til. Dog er fragten lidt dyr, men det er værd at betale for.

Nogle indkøbstips til Weekday

1. [Weekday] Hvad er leveringsmetoderne?
Standard levering til hjemmet - USD 20. [Weekday] leverer dit køb via UPS inden for 3-5 arbejdsdage efter modtagelse af din ordrebekræftelse, eksklusiv toldbehandlingstid. For de fødererede stater Mikronesien, Nordmarianerne, Tuvalu-, Wallis- og Futuna-øerne og visse fjerntliggende områder kan levering tage op til 5-6 arbejdsdage. Gratis forsendelse for ordrer over $ 200.
Bemærk, at leveringstider kan være længere i højsæsoner og salg. Hvis din pakke tilbageholdes ved toldvæsenet, antages der ingen ekstra tid på arbejdsdagen.
2. Hvordan sporer kunder pakker?
Når Weekday begynder at pakke din ordre, sender Weekday dig en forsendelsesbekræftelses-e-mail med forsendelsesoplysninger og et link til sporing af din ordre online. Bemærk, at sporingsoplysninger kan tage flere dage at uploade.
Når du logger ind på "Min konto", kan du også spore din ordre under "Bestil".

Nogle virksomhedsoplysninger om Weekday

Weekday er et brand fra H&M Group, der er vokset til et svensk gade- / modemærke påvirket af ungdomskultur og gadestil. Weekday tilbyder multifunktionelt tøj, badetøj, undertøj og tilbehør. Det udfører ofte salgsfremmende aktiviteter for at belønne nye og gamle kunder og derved uddybe forholdet mellem ugedag og kunder.

  Spar penge på Weekday
 • Weekday er et af Danmarks mest populære mærker, der sælger produkter til konkurrencedygtige priser og leverer tjenester af høj kvalitet. Hvis du vil finde de mest passende Weekday-produkter og bruge rabatter eller lære noget Weekday-salgsfremmende information, kan rabat-kupon.com imødekomme ethvert af dine behov. For at spare flere penge skal du bruge Weekday-kuponer og rabatkoder nedenfor. I December 2021 fandt rabat-kupon.com 18 Weekday-kampagner til dig.Du kan vælge din foretrukne Weekday-rabat på denne side og gå til weekday.com for at købe produkter. Hvis du ikke finder en passende Weekday-rabat, skal du fortsætte med at følge rabat-kupon.com, fordi teamet på rabat-kupon.com aktivt leder efter nye Weekday-rabatkoder og specialtilbud hver dag. Selvfølgelig kan du også se på andre butikker, som rabat-kupon.com tilbyder dig, og du kan helt sikkert finde dit yndlingsmærke.;
 • Trin til indløsning af Weekday-kuponer:
 • Vælg den Weekday-kupon, du vil bruge, og kopier;
 • Åbn weekday.com-webstedet og shop;
 • Læg de varer, du vil købe, i indkøbskurven;
 • Indsæt Weekday-kuponkoden i boksen med salgsfremmende koder for at aktivere tilbuddet.

Samlet antal Weekday koder i December 2021

Alle 18
Rabatkoder 0
Tilbud 18
Bedste rabat 70%
Sidst opdateret December 2021